Patch-ul 4.5 din Genshin Impact va fi lansat pe 13 Martie.

Chiori se alătura ca personaj ce poate fi jucat, iar Călătorul va fi invitat să le ajute pe Jean și Lisa în Mondstadt

0
323
Ascultă acest articol


HoYoverse a anunțat astăzi, 01.03.2024 că noul patch pentru Genshin Impact, versiunea 4.5 denumită „Lame țesute între brocart(Blades Weaving Betwixt Brocade), va fi lansat pe 13 martie 2024. După sărbătorirea Anului Nou Chinezesc în Liyue, jucătorii se vor întoarce în Mondstadt pentru a le ajuta pe Jean, Lisa și pe restul Cavalerilor Favonius în dezvoltarea unei afaceri de alchimie. De asemenea, vestita croitoreasă din Inazuma și patroana faimosului butic Chioriya din Fontaine, Chiori, va putea fi recrutată de către jucători. De asemenea, printre noile schimbări a fost anunțat și un „Ghid de Training” ce va oferi sugestii jucătorilor despre cum să își optimizeze echipele.

Primul mare eveniment de sezon din versiunea 4.5 este „Ascensiunea Alchimică”. În acest eveniment Călătorul va fi chemat de către Cavalerii Favonius pentru a o ajuta pe Lisa în gestionarea unui magazin de alchimie menit să promoveze afacerile autohtone. Jucătorii vor fi responsabili de toată producția, de la cultivarea ingredientelor, la crearea poțiunilor și chiar vânzarea acestora. Cu cât crește profitul, jucătorii vor putea să crească afacerea corespunzător și să cumpere spații mai mari, metode de eficientizare a producției sau chiar sticle mai frumoase. Administrarea cu succes a business-ului va fi rasplătită cu noua halebardă de 4 stele „Dialogurile Întelepților din Deșert” („Dialogues of the Desert Sages”). Jucătorii care vor să ia o pauză de la aventură pot să se joace cu pisicile în evenimentul „Odisee în Fortăreața Felinelor” și să se ia parte la lupte cu tunul în „Rolling Crossfire”.

Chiori, vestitul designer vestimentar din Inazuma și patroana buticului Chioriya din Fontaine, se va alătura jocului ca un spadasin de 5 stele. Călătorii vor putea afla mai multe despre aceasta în noul update. În luptă, Chiori va chema păpuși automatizate, „Tamoto”, să facă daune pe baza atributelor ei de atac și apărare. Dacă Chiori se află în apropierea unui Construct Geo, aceasta va invoca o păpușă în plus. În cadrul Burst-ului său Elemental, Chiori va ataca cu 2 săbii și va face daune AoE pe baza elementului Geo. Aceasta va oferi echipei o creștere a vitezei de deplasare de 10% dacă un personaj din echipă poartă un alt costum decât cel de bază, sau un alt planor decât cel oferit la începutul jocului. Chiori ne va arăta provocările și oportunitățile cu care se confruntă pe timpul Fashion Week-ului din Fontaine în cadrul misiunii sale.

Bannerele din prima jumătate a versiunii 4.5 vor da jucătorilor oportunitatea să îi câștige pe Chiori sau pe Arataki Itto, iar în a doua jumătate pe Neuvillette sau pe Kaedehara Kazuha. De asemenea, un sistem nou de obținere a personajelor va debuta această versiune, denumit „Chronicle Wish”. Personajele ce se vor regăsi în acest sistem nou sunt: Albedo, Eula, Mona, Klee, Diluc și Jean. Pe lângă aceste personaje, jucătorii pot obține și 10 arme de 5 stele, printre care se numără și Lespedea Lupului (Wolf’s Gravestone) și Calea Vânătorului (Hunter’s Path). Noul sistem de obținere a personajelor seamănă cu actualul sistem de obținere a armelor, iar personajul sau arma dorită va fi garantată dacă nu este obținut în primele 90 de dorințe.

Pentru a simplifica jocul atât pentru jucători noi cât și pentru veterani, HoYoverse va adăuga un „Ghid de Training” ce le va sugera jucătorilor cum să își construiască personajele și care sunt echipele, armele și artefactele optime pentru fiecare.

Versiunea 4.5 va fi lansată pe 13 Martie 2024, iar jucătorii se pot bucura oriune de progresul făcut în joc cu funcția de cross-progression care permite continuarea salvării de pe orice platformă pe care acesta este disponibil (PlayStation, PC, Android și iOS).

De asemenea, codurile anunțate în livestream sunt următoarele:

  • DAKTDBWTZTYR: x100 Primogems și x10 Mystic Enhancement Ore
  • AT3BDSWTYBKD: x100 Primogems și x5 Hero’s Wit
  • 5TKAUAWAGBJR: x100 Primogems și 50,000 Mora

Trailer-ul pentru povestea din versiunea 4.5 poate fi vizionat mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.