Concurs: Câştigă o invitație de 2 persoane la orice film rulează la Cineplexx

34
666
Ascultă acest articol


Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 4 – 7 martie 2024: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 11 – 14 martie.

Câștigător: Dinu Simona Irina

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 2. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 3. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 4. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

34 COMENTARII

 1. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Baneasa București.

 2. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Baneasa București

 3. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Baneasa București.

 4. La Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa vizionez Autumn and the Black Jaguar la Cineplex Titan

 5. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa vizionez Autumn and the Black Jaguar la Cineplex Titan

 6. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 7. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 8. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 9. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Doresc să vad filmul momentului: Dune: Partea II la Cineplexx Titan.

 10. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 11. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 12. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Doresc sa vizionez filmul Dune 2 la Cineplexx Titan.

 13. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 14. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA ȘI TITAN DIN BUCUREȘTI,SATU-MARE ȘI TÂRGU MUREȘ ȘI SIBIU…

 15. INVITAȚIILE SUNT VALABILE LA CINEMATOGRAFELE CINEPLEXX BĂNEASA SI TITAN DIN BUCUREȘTI ȘI TÂRGU MUREȘ, SATU-MARE ȘI SIBIU,..

 16. La Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As dori sa vizionez filmul Hai România la Cineplexx Titan.

 17. Buna ziua, invitatiile sunt valabile la cinematografele Cineplexx din Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.Mi ar place sa vizionez Dune 2 .Multumesc.

 18. Buna ziua ! invitatiile sunt valabile la cinematografele: Cineplexx din Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Mi-ar place sa vizionez Dune 2. Multumesc!

 19. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 20. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 21. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul POVESTEA MAGICĂ A FLUTURILOR la Cineplexx Băneasa.

 22. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Argylle: Superspionul”, pe 11 Martie, ora 19:15, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 23. Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Dune: partea II, Cineplexx Titan

 24. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 25. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 26. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.
  Doresc sa vad Dune: Partea 2 la Cineplexx Titan

 27. Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Argylle superspionul la Cineplexx Titan București.

 28. Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Dune: partea II, Cineplexx Titan

 29. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

 30. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la filmul “Argylle: Superspionul”, pe 11 Martie, ora 19:15, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 31. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București.

 32. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 33. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Dune: Partea II la Cineplexx Titan București

 34. Invitațiile sunt disponibile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc să vizionez filmul Madame Web la Cineplexx Titan București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.