„Nevinovații”, un serial despre dramele, pasiunile și geloziile unei familii, în premieră la Dizi Channel

0
451
Ascultă acest articol


Povestea lui Han, un tânăr care încearcă să țină fragilul echilibru al familiei sale sub control, se întrepătrunde cu destinul lui Inci, o femeie de care se îndrăgostește. Drama și iubirea lor, pe Dizi Channel, începând cu 17 aprilie, de la ora 19:20!

Adaptat după o poveste reală, serialul turcesc „Nevinovații” ne prezintă o dramă care a făcut rapid înconjurul lumii, în forma ei cinematografică. Serialul, produs în 2020, are în distribuție actori faimoși, majoritatea din generația tânără a cinematografiei turcești, și a captivat milioane de telespectatori nu doar prin veridicitatea scenariului, dar mai ales prin jocul actoricesc, care a surprins foarte precis emoțiile autentice.

Han – interpretat de Birkan Sokullu (cunoscut mai ales pentru documentarul Netflix „Rise of Empires” în care a avut un rol principal) – este un tânăr care își dedică viața asigurării unui echilibru în familia sa, având grijă de cele două surori și de tatăl său. Întors din Statele Unite, unde a avut succes ca om de afaceri, se izolează de orice activitate socială: viața lui este familia. Soarta, însă, face ca o tânără femeie – Inci, rol jucat de celebra actriță Farah Zeynep Abdullah – să se mute într-un apartament al familiei lui Han. Acesta se îndrăgostește imediat de ea, ceea ce declanșează o criză de gelozie din partea surorilor sale, mai ales din partea lui Safiye, interpretată de faimoasa și premiata actriță Ezgi Mola.

Totul pare să ia o turnură dramatică, iar dragostea celor doi este amenințată de puterea și legătura lui Han cu familia sa. Cei doi vor încerca și da totul pentru a-și salva relația, într-un parcurs emoțional care îi va ține pe telespectatori în suspans.

Farah Zeynep Abdullah – cea care o interpretează pe Inci în serialul „Nevinovații” – este o mare stea a cinematografiei turcești, îndrăgită deopotrivă de public și producători. Deși are doar 34 de ani, a primit deja roluri în 13 producții TV și cinema și a fost distinsă cu foarte multe premii pentru actorie, inclusiv premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Izmir, din 2023. Are și o bogată carieră de cântăreață, cu șase albume la activ.

La rândul ei, Ezgi Mola are și ea o carieră impresionantă, iar pentru rolul său în serial a primit premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards, ediția 2021.

Nevinovații” începe miercuri, 17 aprilie, la ora 19:20 pe Dizi Channel România și are 120 de episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.