Update-uri pentru ChatRTX și RTX Remix în AI Decoded

0
380
Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta în AI Decoded un nou update pentru NVIDIA ChatRTX care extinde capabilitățile demo-ului și modelele LLM suportate este disponibil pentru descărcare.

Arătat prima dată în martie la GTC, update-ul include următoarele capabilități noi:

  • ChatRTX continuă să adauge la lista de LLM-uri suportate, acum cu Gemma, cel mai recent LLM de la Google, și ChatGLM3, un LLM bilingv (engleză și chineză) și deschis care oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate.
  • Un nou suport foto permite utilizatorilor de ChatRTX să caute și să interacționeze cu ușurință, local, propriile poze fără a fi nevoie de labeling metadata complex, datorită Contrastive Language-Image Pre-training (CLIP) de la OpenAI.
  • Utilizatorii de ChatRTX pot vorbi acum cu propriile date odată cu adăugarea suportului pentru Whisper, un sistem automat AI de speech recognition care îi permite lui ChatRTX să înțeleagă discurs verbal.

ChatRTX permite utilizatorilor să beneficieze de puterea AI pe propriile PC-uri cu RTX chiar astăzi, folosindu-se de performanța accelerată a software-ului TensorRT-LLM și NVIDIA RTX. Iar totul este făcut local, pe propriul PC, astfel încât datele tale să fie în siguranță. Mai mult, este disponibil pe GitHub ca proiect de referință gratis, ceea ce permite dezvoltatorilor să exploreze și să extindă aplicații AI cu tehnologie RAG pentru cazuri de utilizare și mai diverse.

Poți găsi toate informațiile în blogul AI Decoded, alături de un nou update pentru RTX Remix beta care adaugă DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.