Dakota Fanning este urmărită permanent de „Watchers”, din 7 iunie doar la cinema

0
268
Ascultă acest articol


De această dată în calitate de producător, talentatul regizor M. Night Shyamalan introduce, din 7 iunie în premieră pe marile ecrane, thriller-ul „Watchers”, cu Dakota Fanning în rolul principal și cu un scenariu adaptat și regizat de fiica lui, Ishana Night Shyamalan, după romanul omonim, semnat de A.M. Shine.

Acțiunea filmului o urmărește pe Mina (Dakota Fanning), o artistă de 28 de ani, care se rătăcește într-o uriașă pădure virgină din vestul Irlandei. După ce, într-un final, Mina găsește adăpost, realizează că este blocată cu alți trei străini într-un loc în care sunt urmăriți și hărțuiți în fiecare noapte de indivizi misterioși.

Nu îi poți vedea, dar ei văd totul.

Astfel, oglinzile devin laitmotivul acestei povești, iar Shyamalan a explorat acest concept realizând mai mult cadre care devin reflexia propriei persoane, începând cu Mina și sora ei geamănă. Despre celelalte teme exploatate în film, Ishana Shyamalan, aflată la debutul regizoral, explică:

„Deși inspirată dintr-un roman irlandez, acțiunea are o poveste universală bazată pe ideea de familie, centrul oricărei societăți. Totul este o consecință a relaționării oamenilor și familiilor. Și aici, cei patru prizonieri devin o familie în adevăratul sens al cuvantuluil. Lăsând la o parte elementele de fantastic, thriller și horror, filmul este despre oameni care încearcă să se apropie și să interacționeze, așa cum în viața de zi cu zi nu prea se poate.”

„Filmul este categoric foarte satisfăcător pentru fanii thriller și horror. Există multe astfel de momente. Însă există și o latura psihologică, deoarece, o bună bucată din film spectatorul nu își da seama ce anume îl sperie. Iubesc filmele astea. Sunt multe aspecte de thriller și horror, suficiente sperieturi, violență, dar și câteva subtilități. Toate acestea sunt mixate cu folclor irlandez, rezultând o poveste minunată.”, relatează actrița Dakota Fanning.

Pe lângă Dakota, din distribuția filmului „Watchers” mai fac parte Georgina Campbell („Barbarian”), Oliver Finnegan („Creeped Out”) și Olwen Fouere („The Northman”).

O producție New Line Cinema, prezentată de Warner Bros. Pictures, filmul „Watchers” are premiera pe marile ecrane din țară din 7 iunie și este distribuit la nivel național de Vertical Entertainment.

9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.