The Rundown alias Welcome to the Jungle sau cum i se mai zice pe la noi „Bun venit în junglă” este un film de acţiune lansat în 2003. Nu ştiu cât de multă lume a auzit de el, dar totuşi este un film categorie B adica nu poţi să ai prea mari pretenţii de la el deoarece nu îi făcut pentru asta.

rundown

Este făcut in primul rând pentru a mai aduce nişte bani în plus în buzunarele producătoriilor. Dar pentru un cinefil ca mine şi ca mulţii alţii acest film este unul lejer de la care nu trebuie să aveţi prea mari aşteptări. Acelaşi subiect fumat şi iar fumat din filmele de acţiune. Dar ce are acesta în plus faţă de alte filme de acţiune văzute şi revăzute?!

Exact nu aduce nimic nou, nimic care să te facă să îl ţi minte si peste ani, este doar un film de acţiune care se petrece în junglă şi… îl mai avem si pe Dwyne Johnson în rol de bătăuş.  Acest lucru mă bucură deoarece putem să îl vedem pe The Rock în acţiune şi încet dar sigur ajunge acolo sus in topul actorilor mei preferaţii.

Acum să ne legăm unpic şi de film, dacă se poate spune aşa. Deci îl avem pe The Rock, o junglă şi un domn plin cu bani. Puteţi şi singuri să vă da-ţi seama cum o să  evolueze povestea. Beck (The Rock ) este un recuperator pentru un domn puternic din punct de vedere financiar, dar Beck este trist. El doreşte să iasă din această afacere periculoasă şi vrea să îşi deschidă un restaurant. Chiar înainte de „pensionare” Beck se vede nevoit să accepte o ultimă misiune.

Unde credeţi că v-a fi această ultimă misiune?! Exact intr-o…. junglă. Unde trebuie să îl aducă inapoi pe fiul şefului său. Cât poate fi de greu…?!

Cu toate că nu depăşeşte clişeurile filmelor de acţiune unde gloanţele  zboară  mai ceva ca un Boeing şi tipul dur împarte pumni în stânga şi dreapta. Singura chestie care mai iese în evidenţă în acest gen de filme, sunt peisajele care sunt ok, cam singurul lucru ok din acest film.

Dar totuşi acest gen de filme este unul numai bun atunci când doriţi ceva lejer care să nu vă obosească prea tare. În special după o zi grea merge perfect.

Să nu uităm că îl avem pe post de antagonist pe maestrul Christopher Walken, asta da. Asta este un motiv in plus pentru care să vă pierdeţi timpul cu acest film.

Un film uşor care nu dezamăgeşte prea tare, dar nici nu vine cu ceva wow. Un film mediocru care nu iese din tiparul filmelor de actiune de categorie B.

[rating:2.5/5]

Ionuț

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.