Moneyball – Blu-ray și DVD

0
1445
Ascultă acest articol


Cu șase nominalizări la Premiile Oscar, printre care se numară categoriile „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol principal” și „Cel mai bun actor în rol secundar”, drama inspirațională Moneyball: Arta de a învinge este disponibilă în format BLU-RAY și DVD, începând cu 4 aprilie, în toate magazinele de specialitate partenere ProVideo.

 Ecranizare a best-seller-ului omonim semnat de Michael Lewis, filmul Moneyball: Arta de a învinge este bazat pe povestea adevarată a fostului jucător de baseball, Billy Beane (Brad Pitt), care devine managerul echipei Oakland, într-un moment critic al existenței acesteia.

După ce majoritatea jucătorilor pleacă la cluburi mai mari, atrași de oferte salariale mult mai bune, Billy trebuie să reorganizeze echipa, astfel încât să aibă în continuare șanse la câștigarea campionatului. Ambițios și perfecționist, el va revoluționa lumea baseball-ului alegând noi jucători din rândul celor ignorați sau respinși de alte cluburi, pe motiv că nu mai sunt foarte tineri, au un caracter dificil sau au fost accidentați.

În ciuda criticilor primite din partea colegilor și a presei, Billy reușește performanțe uluitoare, revoluționând întreaga lume a sportului.

Cu Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman și Robin Wright în rolurile principale, filmul aduce și o serie de elemente bonus exclusive foarte interesante pe BLU-RAY și DVD: Gafe cu Brad Pitt și Jonah Hill, Scene căzute la montaj, making of, un tur în culise și construcția echipei.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către ProVideo, filmul Moneyball: Arta de a învinge poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 51.90 RON și 79.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.