Vacanţa de Paşte aduce filme gratis pentru copii la Grand Cinema Digiplex

0
1227
Ascultă acest articol


Începând din 9 Aprilie şi până în 27 Aprilie, Grand Cinema Digiplex difuzează filme gratis pentru copii. Vacanţa de Paşte le va oferi copiilor posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alături de personajele lor preferate din filmele Alvin 3 sau The Muppets.

 Odată cu venirea iepuraşului, Grand Cinema Digiplex s-a gândit şi la cei mici şi la modalitatea prin care aceştia pot să-şi petreacă vacanţa într-un mod cât mai distractiv. Tocmai de aceea, va aduce pe marile ecrane filme gratis pentru copiii sub 12 ani. Micuţii vor putea să păşească în lumea personajelor animate din „Gnomeo & Juliet”, „Alvin 3”, „We Bought a Zoo”, „The Muppets” şi „Puss in Boots 2” şi să se bucure în fiecare zi, de luni până vineri până la ora 18:00, de surprizele oferite de Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Filmele gratis pentru copii sunt cadoul potrivit pentru micuţii care aşteaptă cu nerăbdare să îşi petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut. Vacanţa de Paşte şi timpul liber pe care îl au la dispoziţie copiii în această perioadă sunt oportune pentru ca părinţii să vină împreună cu micuţii lor la Grand Cinema Digiiplex şi să se bucure de surprizele pregătite, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Părinții care îi însoțesc pe copii la film beneficiează de un preț special, 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.