Un film Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, Man of Steel: Eroul îl aduce pe Henry Cavill (Nemuritorii: Războiul zeilor, Dinastia Tudorilor) în rolul legendarului Clark Kent/ Superman, din 21 iunie, în cinematografe. Filmul regizat de Zack Snyder (300: Eroii de la Termopile, Cei ce veghează) este distribuit în România de MediaPro Distribution.

man_of_steel_xxlg

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Mai întâi trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreagă omenire.

În rolul jurnalistei Lois Lane o găsim pe Amy Adams, nominalizată de patru ori la Oscar, iar Laurence Fishburne, cu o nominalizare la Oscar, este redactorul-şef Perry White. Părinţii adoptivi ai lui Clark, Martha şi Jonathan Kent, sunt interpretaţi de Diane Lane şi Kevin Costner, câştigătorul unui Premiu Oscar.

Duşmanii supereroului sunt alţi doi supravieţuitori kriptonieni: generalul Zod, interpretat de Michael Shannon, nominalizat la Oscar şi partenera acestuia, Faora, interpretată de Antje Traue. Tot de pe planeta lui Superman mai vin mama eroului Lara Lor-Van, jucată de Ayelet Zurer şi tatăl acestuia, Jor-El, interpretat de Russell Crowe, deţinătorul unui Premiu Oscar.

În completarea distribuţiei mai apar Christopher Meloni în rolul colonelului Hardy, Harry Lennix ca generalul Swanwick, Michael Kelly ca Steve Lombard şi Richard Schiff ca doctorul Emil Hamilton.

Filmul Man of Steel: Eroul este produs de Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas şi Deborah Snyder. Scenariul este semnat de David S. Goyer, după o poveste de Goyer şi Nolan, bazată pe celebrele personaje Superman create de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi publicate de DC Entertainment. Thoman Tull, Lloyd Phillips şi Jon Peters sunt producători executivi.

Echipa cu care a lucrat Zack Snyder la realizarea filmului este formată din directorul de imagine Amir Mokri, scenograful Alex McDowell, editorul David Brenner şi designerul de costume James Acheson, multiplu nominalizat la Oscar şi designerul de costume Michael Wilkinson. Coloana sonoră este semnată de Hans Zimmer (Regele Leu, Începutul).

Warner Bros. Picture prezintă, în asociere cu Legendary Pictures, filmul Man of Steel: Eroul, o producţie Syncopy Production, regizată de Zack Snyder. Filmul va putea fi urmărit în premieră, din 21 iunie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

1 COMENTARIU

  1. Urata traducere a titlului: “Man of Steel: EROUL”. Si asta numai pentru ca ratatii de traducatori “consumasera” deja “Omul de Otel” pentru IRON mAN (oMUL DE fIER).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.