Robert De Niro, Michelle Pfeiffer și copiii lor trebuie să se ascundă. De Mafia new-york-eză. Și atunci ce s-au gandit ei și protectorul lor, Tommy Lee Jones, să se refugieze în Normandia, să devină o familie respectabilă de americani-francezi și să îi omoare pe toți cei care nu răspund cum se cuvine solicitărilor lor! Ah, nu v-am spus, și De Niro tot mafiot a fost! Știu că nu vă surprinde…

family

Malavita: O poveste criminală (Malavita) este o comedie deosebit de spumoasă și plină de acțiune, marca Luc Besson, care va intra în cinematografele din România începând de astăzi, 11 octombrie.

Cu o distribuție formată din câștigătorul premiului Oscar, Robert De Niro (Taurul furios, Scenariu pentru happy-end), Tommy Lee Jones (Lincoln, Nu există țară pentru bătrâni), actrița Michelle Pfeiffer, nominalizată la Oscar (Scarface, Formidabilii Baker Boys), Dianna Agron (serialul TV “Glee,” Numărul patru) și  John D’Leo (Luptătorul, Polițiști în Brooklyn) și cu o regie și un scenariu semnate de Luc Besson (Teroare în Paris, Curierul), pornind de la romanul omonim al italianului Tonino Benacquista, comedia neagră Malavita: O familie criminala (Malavita) spune povestea  unui fost șef mafiot și a familiei sale care se mută într-un orășel liniștit din Franța, în cadrul programului de protecție a martorilor, după ce acesta i-a turnat pe partenerii săi de afaceri. În ciuda eforturilor agentului Stansfield (Tommy Lee Jones), care face tot posibilul să îi țină în frâu pe membrii familiei, Fred Blake (Robert De Niro), soția sa Maggie (Michelle Pfeiffer) și cei doi copii ai lor, Belle (Dianna Agron) și Warren (John D’Leo), aceștia nu se pot abține să nu recurgă la vechile lor metode de a-și rezolva problemele, ca-n ”familie”.  Astfel că, foarte curând, se instalează haosul, mai ales că Mafia se află pe urmele familiei lui Fred aka Giovanni, iar membrii familiei își reglează conturile în cele mai neobișnuite moduri.

Filmul Malavita: O familie criminală va rula in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe.

  Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.