Am ajuns și la partea a IV-a a acestei serii de succes.

fastfuriousan

Se pare că Dom și Brian s-au separat și fiecare și-a văzut de ”treburile” lui. Dominic și prietena lui Letty au revenit la vechile obiceiuri, de această dată ei sunt prin Republica Dominicană și fac ce știu ei mai bine adică să mai jefuiască un convoi de mașini ce transportă combustibil… aflat în mers.  Iar Brian… păi Brian a ajuns agent federal, dacă mă întrebați pe mine de la pilot de curse ilegale la agent federal îi o mică/mare diferență.

Dar cum cei doi nu pot sta mult  despărțiți, o crimă îi aduce din nou împreună pe străzile din Los Angeles unde a început totul. Cu un inamic comun amândoi trebuie să își unească forțele din nou. Doar că de data asta pe lângă obișnuitul traficant de droguri mexican cei doi mai au un ”inamic„. Acela este poate chiar mai periculos decât folositul si refolositul traficant de droguri… acel inamic este neîncrederea. Și dacă nu v-ați prins, odată cu despărțirea celor doi din urmă cu 8 ani s-a rupt relația dintre ei și în momentul reîntâlnirii cei doi se suspectează unul pe altul pentru orice și au nevoie să își recâștige încrederea pentru reuși să dejoace planurile inamicului.

Hmm… acest al IV-lea film din serie a fost ca o reîntoarcere la origini atât pentru actori cât și pentru fani. Dar după părerea mea acest film mi-a lăsat un feeling de ciorbă reîncălzită… adică se i-a rețeta primelor două filme și se filmează un nou film.

Acțiunea este în tonul celorlalte filme Fast & Furious, personajele revin în prim plan și totul ar trebui să fie bine, dar se pare că scenariul are de suferit pentru că nu a venit cu nimic nou și nimic care să îmi rămână în minte. Dacă ar fi să cataloghez acest film l-aș putea pune lejer în categoria popcorn movies. Adică filme de vară care au ca principal scop aducerea profitului pentru studioul de productie.

Pe ansamblu a fost un film ok care nu a plictisit, din fericire. Norocul acestui film a fost că a avut o bază de fani care au ținut neapărat să vadă acest film.

[rating:3/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.