În „Jessabelle”, noul film horror al regizorului Kevin Greutert (care a mai regizat şi două dintre bine-cunoscutele sequel-uri „Saw”), tragedia se îmbină cu melancolia Sudului american.

jessabelle

De la Jason Blum, extraordinarul producător al filmelor „Activitate paranormală” şi „Insidious”, vine povestea de groază a lui „Jessabelle”. După ce suferă un accident de maşină cumplit, în urma căruia Jessabelle – Jessie (Sarah Snook) ajunge în scaunul cu rotile, iar logodnicul şi copilor lor nenăscut încă mor, tânăra îl sună pe tatăl ei să o ia de la spital. Astfel, pentru a se recupera după teribilul accident, ea se reîntoarce în casa copilăriei sale din Louisiana şi se mută în camera mamei ei, care murise când ea era mică.

Acolo găseşte o serie de casete video cu mama ei, care era pasionată de tarot şi care vorbeşte cu ea ca şi când i-ar citi viitorul, însă lucrurile pe care le spune nu coincid cu realitatea lui Jessie. La scurt timp, Jessie ajunge faţă în faţă cu un spirit aflat în suferinţă, care îi aştepta întoarcerea în casă şi care nu are de gând să o lasă să scape.

Distribuţia este întregită de Mark Webber (Preston), David Andrews (Leon), Joelle Carter (Kate), Ana de la Reguera (Rosaura), Larisa Oleynik (Sam) şi Chris Ellis (Şeriful Pruitt).

Filmul „Jessabelle” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 28 noiembrie 2014. Forum Film România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.