Să lăsăm febra cumpărăturilor la o parte pentru o clipă, chiar dacă continuă și după încheierea anului. Pe bune, ce atâta agitație?
Dacă sunteți în mall, în oricare dintre ele, mergeți pe la cinematograf, puneți mâna pe un program şi vedeți dacă nu găsiți ceva de văzut. Pentru mine, nici o zi de shopping nu e ca ziua de shopping sfârşită cu o pungă de popcorn în mână, privind ecranul de cinematograf.

La trecerea dintre ani, cum e tradițional pentru această perioadă, agenda se inflamează până ce ziua ajunge să aibe 48 de ore. Filmele se lansează pe bandă rulantă, oferta este generoasă, vizionările sunt dese. Abia ne mai acoperim fronturile. Prin țară se simte un aer de schimbare. Poate e legat de noul preşedinte, poate e legat de noul an, ce contează, important este că într-un fel sau altul am mai păcălit o primăvară, iar 2015 se anunță cel puțin interesant din punct de vedere cinematografic. Redacția @FiLM e cu gândul la 2015.

Continuăm să ne îndeplinim promisiunea față de voi. Altfel nu ați fi avut în fața voastră acest frumos număr 3. În paginile care urmează vă aşteaptă afişe în exclusivitate, articole speciale, chiar şi un interviu exclusiv cu Dragoș Bucur, în urma lansării “Alt Love Building”. Desigur “Birdman” se află pe copertă. Un film pe care îl aşteptăm cu nerăbdare şi care, dacă este să credem critica de film din străinătate, depăşeşte aşteptările.

Înainte să vă las în compania revistei, vă invit la câteva teme de meditație: ce spune despre piața românească de cinematograf, faptul că un film ca Birdman avea şanse reale să nu ajungă la noi, pentru că nu este comercial? Dar despre amenințările teroriste şi atacurile împotriva companiei Sony în ajunul lansării filmului “The Interview” ce spuneți?

https://movienews.ro/revista-film/

https://www.facebook.com/revistalafilm

https://twitter.com/RevistaFILM

http://issuu.com/revistafilm/docs/number3/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.