Cea mai cunoscută familie de vedete din America se întoarce la E! în noul sezon, al zecelea, al seriei Keeping Up With the Kardashians, începând de duminică, 22 martie, ora 20:00.

În noul sezon al celui mai urmărit show marca E!, Keeping Up with the Kardashians, legăturile de familie sunt testate în timp ce clanul navighează printre noi relaţii, după finalizarea divorţului dintre Kris şi Bruce. Membrii familiei se confruntă cu noi provocări şi trebuie să se adapteze tuturor schimbărilor, sperând să rămână la fel de legaţi unii de alţii şi de acum înainte.

În debutul sezonului, Kris şi Bruce încep să înveţe cum arată viaţa după ce au ieşit dintr-o căsnicie lungă şi cum este afectată întreaga familie de divorţul lor. Dorind să-şi protejeze mama de durere, fetele o sprijină cu dragoste şi o încurajează să se distreze pe cont propriu, iar Kim descoperă că a concepe al doilea copil este mai greu decât credea.

Familia nu obișnuiește să se ferească de problemele cu care o loveşte viaţa, aşa că acţionează imediat. Kylie abia aşteaptă să o scoată la întâlniri pe mama ei atrăgătoare şi apelează la Scott pentru o ajuta în acest sens. Dar Kris nu simte că ar fi sprijinită foarte mult de copiii ei când găseşte alinare alături de un bărbat mult mai tânăr ca ea. În plus, Kris merge cu Kendall la Paris, înainte de Săptămâna Modei, iar Rob are în continuare probleme în viaţa personală.

Fricţiunile dintre Kim şi Kris, care împart aceeaşi casă, ating cote maxime, iar cea din urmă ia iniţiativa: împachetează şi îi mută lucrurile lui Kim, fără a o anunţa şi fără a-i obţine aprobarea. Dar mama şi fiica nu sunt singurele aflate în conflict. Kourtney şi Kim se ceartă, după ce prima se supără din cauza hotărârilor de afaceri luate în legătură cu apariţia ei în jocul video al lui Kim. Khloé le ia locul surorilor ei Kourtney şi Kim într-un weekend de team-building, când acestea nu au timp şi de responsabilităţile personale de acasă, şi de cele profesionale.

În a doua parte a sezonului, familia este gata să se distreze împreună în vacanţă şi se duce într-un paradis îngheţat pentru a se bucura de vacanţă şi schi. Khloé şi Malika pleacă şi ele într-o excursie dedicată exclusiv fetelor, pentru a scăpa de toate.

Nu pierdeți noile episoade din sezonul 10 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează, în premieră, duminică, 22 martie, la ora 20:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.