Ascultă acest articol


Grand Cinema & More îi invită pe copii, familiile lor și fanii STAR WARS luni 4 mai, începând cu orele 15:00 în foaierul cinematografului, să aniverseze, în premieră în România, Ziua Internațională STAR WARS și să participe activ la antrenamentele Academiei Jedi.

invitatie

Academia Jedi este singurul loc unde – pentru o zi – fanii Star Wars se pot deveni ei înșiși cavaleri Jedi, sub directa îndrumare a adevăraților cavaleri JEDI, veniți special din universul stelar pentru acest eveniment !

În foaierul cinematografului Grand Cinema & More , fanii mari și mici ai filmului vor avea la dispoziţie o întreagă zonă destinată activităților STAR WARS : un univers interactiv al Războiului Stelelor creat din piese LEGO de către fanii Lego prin Asociația Brickenburg, o zonă de activități STAR WARS unde copiii își vor putea confecționa diverse obiecte, o expoziție de desene cu personajele din celebra serie de filme, măsuțe cu piese Lego unde copiii vor construi propriul lor univers Star Wars și o zonă de face painting cu elemente stelare! În plus, fanii pot participa la concursuri pe scenă cu premii garantate.

Vă așteptăm în atmosfera unică STAR WARS luni, 4 mai, la Grand Cinema& More din Băneasa Shopping City.

May the 4th be with you !

Detalii despre eveniment și programul activităților pe www.grandentertainment.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.