Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 are premiera la DIVA marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

Hawaii pare un paradis tropical, dar acest lucru nu înseamnă că viaţa de poliţist este mai uşoară aici! În noul sezon din Hawaii 5.0, mătușa lui McGarrett (Alex O’Loughlin) se întoarce în Hawaii cu vești surprinzătoare, Adam o cere în căsătorie pe Kono (Grace Park) și Danny (Scott Caan) primește vești tulburătoare despre fratele său, Matt (Dane Cook).

Printre invitații speciali care vor apărea în acest sezon se numără și actorii Melanie Griffith, Tom Berenger, William Shatner, Nick Jonas, Melina Kanakaredes, Natasha Henstridge și alții.

De asemenea, episodul 7 din acest sezon este cel cu numărul 100 al seriei. În care McGarrett dispare, iar restul echipei pornește în căutarea lui. McGarrett se luptă pentru supraviețuire și în starea de agonie se vede pe el însuși în septembrie 2010.

Nu uitați: Hawaii 5.0, sezonul 5 începe marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare săptămână vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.