Grand Cinema & More anunță un eveniment important pentru fanii muzicii rock, transmisiunea concertului Imagine Dragons, Smoke + Mirros, în data de 2 martie 2016, la ora 20:00 în sala Grand Ultra. Biletele sunt disponibile pe site-ul cinematografului: www.grandentertainment.ro.

Imagine Dragons aduce pe ecranul de la Grand Cinema & More, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale prezentului. Parte din turneul acestui an, Smoke + Mirros a fost filmat în Toronto, Canada, adunând energia unui public format din 15.000 de fani și dezvăluie hituri ca Demons, It’s Time și Radioactive, piesa de pe albumul de debut „Night Visions”, cu care trupa a obținut premiul Grammy în anul 2014.

Concertul reprezintă o oportunitate unică pentru fani de a-i vedea pe membrii unei formații care și-au purtat creațiile muzicale timp de 3 ani și jumătate prin concerte cu o vizibilitate restrânsă. Pasionații de muzică se vor bucura de o experiență memorabilă în sala Grand Ultra și vor trăi emoția vizionării unui spectacol de excepție, amplificată de tehnologia de ultimă generație.

“Ne bucurăm că prin concertele transmise reușim să redefinim experiența cinematografică, oferindu-le celor care ne calcă pragul spectacole de excepție, cum este concertul Smoke + Mirrors. Ne încântă și mai mult faptul că acesta va fi transmis în exclusivitate, în România, la Grand Cinema & More. Îi așteptăm pe toți fanii muzicii rock să se bucure de un show spectaculos, în care acțiunea depășește ritmurile muzicii”,

afirmă Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

„Smoke + Mirros” va fi transmis în 4K și în format Dolby Atmos, tehnologia audio revoluționară disponibilă în sala Grand Ultra, care va oferi spectatorilor o experiență plină de trăiri și emoții. Configurația sistemului cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereții laterali și două rânduri pe plafon și un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea de pe ecran. Abordarea revoluționară a acestei noi tehnologii este că sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio poziționate independent într-un spațiu tridimensional, creând o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

Mai multe detalii despre concert și bilete pe www.grandentertainment.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.