,,Fata din tren” a staţionat pe prima poziţie a box office-ul românesc

0
1188
Ascultă acest articol


Ecranizare a romanului omonim, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, filmul ,,Fata din tren” a devenit cea mai vizionată premieră cinematografică, după ce a generat încasări în valoare de 518.091 lei şi a înregistrat un număr de 27.285 spectatori în acest weekend.

Filmul ,,Fata din tren” a fost urmat în topul încasărilor cinematografice de filmele: ,,Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi” şi de comedia românească ,,Două lozuri”, care au generat venituri în valoare de 425.424 lei şi respectiv 424.926 lei.

Emily Blunt va putea fi urmărită ca protagonistă a mult-aşteptatului thriller, fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie de elită, din care mai fac parte şi: Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

Sursa de inspirație pentru captivantul său roman polițist, plin de martori deveniți suspecți, a provenit chiar din experiența de zi cu zi a lui Hawkins, care făcea naveta dintr-un capăt în celălalt al Londrei. „Exista o rută anume unde trenul reușea mereu să se strice, așa că nu aveam de-ales decât să stau pe scaun și să mă uit pe geam, către blocurile de apartamente, de unde puteam să văd până în camerele de zi ale locatarilor,” povestește ea. „Mereu speram că voi vedea ceva interesant, deși nu s-a întâmplat nimic special niciodată. Dar asta mi-a pus imaginația în funcțiune, iar de-acolo a provenit nucleul poveștii.”

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului.

O producţie DreamWorks Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, filmul „Fata din tren” este un thriller psihologic care din 7 octombrie 2016 poate fi urmărit pe marile ecrane din toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.