Scurtă sesiune Q&A cu Rihanna despre Valerian and the City of a Thousand Planets (EXCLUSIVITATE)

0
4242
Ascultă acest articol


RIHANNA deşi are doar 29 de ani, are deja o carieră muzicală de 12 ani. A devenit cea mai tânără artistă solo care a avut 14 single-uri numărul 1 în Billboard Hot 100.A vândut mai mult de 54 de milioane de albume, fiind numită „Best Selling Digital Artist of All Time”, cu mai mult de 100 de milioane (RIAA) Gold and Platinum song certification”, câştigătoare a 8 premii Grammy. A jucat în al cincelea sezon din „Bates Motel” în rolul  Marion Crane. Urmează să apară în Ocean’s Eight (2018).  

O putem vedea în Valerian and the City of a Thousand Planets / “Valerian și Oralșul celor o mie de planete” în rolul lui Bubble din 21 iulie la cinematografe în 3D și într-o scurtă sesiune Q&A, în exclusivitate în România prin MovieNews.ro, aflăm de la ea câteva cuvinte despre personajul interpretat, despre cum a ajuns să joace în Valerian, cum este să lucreze cu Luc Besson, despre personajul intepretat de ea și alte lucruri interesante:

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum LEON, AL CINCILEA ELEMENT, sau LUCY, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

Sesiunea de Q&A cu Clive Owen pentru acest film o aveți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.