Animaţiile verii la cinema

0
1032
Ascultă acest articol


Vara aceasta, sălile de cinema sunt luate cu asalt de personaje care mai de care mai amuzante. „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor”, „Goana după alune 2”, „Fantastica aventură din Oz”, „Sunt un mic ticălos 3” sau „Maşini 3” sunt câteva dintre animaţiile care îi aşteptă pe cei mici la Cinema City.

· „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor” ne arata lumea secretă din propriul telefon, purtându-ne în călătoria spectaculoasă și amuzantă a lui Gene pentru a deveni un emoji normal, cu o singură expresie facială. Cele mai amuzante emoticoane ajung în cinema pe 11 august, în format 3D dublat, dar şi în 4DX, pentru o vizionare de film amuzantă, care activează toate simţurile (la Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara).

· Continuând povestea primului film, „Goana după alune 2” ne prezintă aventura celebrei veveriţe Surly și a prietenilor ei, în încercarea de a-l opri pe primarul din Oakton City să le distrugă casa pentru a construi un parc de distracţii zgomotos. Simpaticele animaluţe se întorc pe marile ecrane din 25 august, în format 3D.

· O nouă aventură magică are loc în Oz, unde Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată, Elly, nepoata legendarei Dorothy. „Fantastica aventură din Oz”, o poveste încântătoare, plină de amuzament şi culoare te aşteaptă deja la cinema, în format 3D dublat.

· În „Sunt un mic ticălos 3”, amuzantul Gru, părăsit de minioni, îşi întâlnește fratele geamăn, mai vesel și cu mai mult entuziasm pentru ticăloşii, alături de care complotează pentru a-l înfrânge pe cel mai nou personaj negativ ce ameninţă omenirea, o fostă vedetă de televiziune pentru copii. Filmul este deja în cinema, în format 3D dublat.

· Legendarul Fulger McQueen se întoarce în filmul „Maşini 3” să demonstreze noii generaţii că încă este cea mai bună maşină de curse din lume, încercând cu toate atuurile să câştige Cupa Piston. Cursa te aşteaptă deja pe marile ecrane, în format 3D dublat.

Mai mult, animaţiile verii vin şi cu provocări pentru copiii pasionaţi de filme. Până pe 31 august, Cinema City lansează o nouă provocare pentru cei cu vârste între 8 şi 16 ani, prin platforma „Micile Voci Mari”. Intră pe www.micilevocimari.ro/start, ajută-l să dubleze un personaj din animaţia preferată şi poate deveni vocea unuia dintre personajele din „My Little Pony: Filmul”. Participanții la concurs primesc pe loc o figurină-ponei, iar prin tragere la sorți pot câștiga și o excursie în Delta Dunării. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.