Ascultă acest articol

Din 3 iulie încolo, postul CBS Reality le pregătește telespectatorilor pasionați de povești de viață intense trei sezoane noi din producții consacrate și o emisiune nou-nouță originală, marca CBS Reality (producție 2018). Descoperiți mai jos mai multe detalii despre fiecare dintre formatele pe care le puteți vedea de luni până vineri pe CBS Reality.

  • „Faimoși în urma unor crime”, sezonul 4, de luni până vineri, de la ora 22:00, în perioada 3 – 10 iulie. Producția examinează ucigașii care au câștigat notorietate atunci când crimele lor au creat o frenezie mediatică. Fiecare episod de o oră prezintă reconstituiri dramatice ale unor crime celebre, folosind materiale de arhivă și comentarii care dezvăluie psihologia atacatorilor.
  • „Păcate și secrete”, sezonul 4, de luni până vineri, de la ora 22:50, în perioada 6 –13 iulie. În spatele ușilor închise, peste titlurile de primă pagină, fiecare oraș are o parte întunecată… Exclusiv la CBS Reality, seria-documentar de față dezvăluie secretele malefice din diverse comunități care s-au confruntat cu violența – crime brutale care au zguduit cartiere întregi, comunitățile întrebându-se cine va fi următorul și temându-se de orice străin în oraș.
  • „Gemeni malefici”, sezonul 1B, de luni până vineri, de la ora 22:00, în perioada 11 – 20 iulie. Această emisiune analizează sub lupă poveștile legate de faptul că unul dintre gemeni poate simți când celălalt este rănit și urmărește cazuri reale în care unul dintre ei a luat-o pe căi greșite, devenind malefic, iar apoi a dat vina pe celălalt geamăn.
  • „Dosarele crimei, cu Donal MacIntyre”, sezonul 1, de luni până vineri, de la ora 22:00 din 23 iulie. Această nouă emisiune este prezentată de jurnalistul de investigație Donal MacIntyre și examinează unele dintre cele mai cutremurătoare și fascinante crime din ultimii ani, prin ochii bărbaților și femeilor care s-au asigurat că se va face dreptate. Fiecare episod include un interviu cu un detectiv care a reușit să resolve cazul respectiv. Folosind reconstituiri dramatice, imagini de arhivă și înregistrări ale poliției, MacIntyre îi poartă pe telespectatori prin toate răsturnările de situații, prin pericolele și dificultățile care, în final, au dus la rezolvarea cazului. Emisiunea continuă și în august, cu episoade în premieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.