Sony Interactive Entertainment extinde parteneriatul de 20 de ani cu UEFA Champions League

Sponsorizarea din partea PlayStation® continuă până în sezonul 2020/2021

0
927
Ascultă acest articol


Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat astăzi continuarea sponsorizării globale a UEFA Champions League, inclusiv Supercupa Europei, UEFA Youth League și UEFA Futsal Champions League. Parteneriatul, ajuns anul acesta la 20 de ani, a fost extins până în sezonul 2020/2021.

“Relația cu UEFA este extrem de importantă pentru noi. UEFA Champions League este cel mai prestigios turneu european de fotbal și știm că mulți jucători PlayStation împărtășesc pasiunea noastră pentru fotbal. Acest sport este vital pentru ADN-ul PlayStation, iar noi ne-am asociat cu UEFA încă de la începutul PlayStation, așadar face parte din istoria noastră. Suntem încântați să confirmăm faptul că parteneriatul continuă până în sezonul 2020/2021 și ne concentrăm în continuare să le oferim jucătorilor noștri pasionați experiențe de fotbal unice.” a declarat Jim Ryan, Deputy President și Head of Global Sales and Marketing, SIE.

“PlayStation a fost un partener valoros al UEFA Champions League timp de peste 20 de ani, așa că sunt încântat că, la încheierea unui alt sezon palpitant, putem sărbători extinderea colaborării pe o perioadă de trei ani. Parteneriatele noastre pe termen lung cu lideri cu experiență ai industriei, precum PlayStation, sunt neprețuite pentru UEFA în promovarea competițiilor noastre la nivel global și în special în spațiul digital, așa că suntem încântați de continuarea relației noastre”, a declarat Guy-Laurent Epstein, UEFA Events SA Marketing Director.

Pentru a sărbători extinderea sponsorizării, SIE le oferă fanilor[1] oportunitatea de a câștiga două bilete la finala UEFA Champions League din Madrid din următorul sezon, alături de transport și cazare. Vizitați PlayStation.com/PSFC pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie. Competiția se desfășoară între 23 mai 2018 și 27 iulie 2018.

Aplicația PlayStation FC:

Urmăriți cele mai noi clipuri, goluri și interviuri UEFA Champions League prin aplicația PlayStation FC, exclusivă PlayStation®4, inclusiv scene din culisele finalei UEFA Champions League de la Kiev din acest an între Liverpool și Real Madrid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.