Publicul a votat și, înainte de înmânarea trofeelor din cadrul galei E! People’s Choice Awards, este invitat să urmăreascăLive From the Red Carpet de la premiile acordate în totalitate de fani. Gazdele E! News, Giuliana Rancic și Jason Kennedy, vor prezenta fanilor atmosfera de pe covorul roșu, vor surprinde cele mai spontane reacții, vor lua cele mai sincere interviuri celor mai cunoscute vedete care vor participa la gala E! People’s Choice Award fiind ajutați și de către prezentatoarea de la Nightly, Nina Parker, dar și de Jeannie Mai de la The Real, cât și corespondentul E! Style, Zanna Roberts Rassi.

E! promite telespectatorilor acoperire fără precedent pe TV, în mediul digital și social media, transmițând în direct din Barker Hanger în Santa Monica, California pe 12 noiembrie de la 2:00În premieră E! People’s Choice Awards va fi difuzat în direct imediat după Live From the Red Carpet.

E! se asociază deasemenea cu Snapchat pentru a transmite pe rețeaua socială două momente: înmânarea primului premiu al serii în cadrul transmisiunii Live from the Red Carpet și un moment surpriză din cadrul show-ului.

Erin Lim, corespondentă E! News, va transmite în direct din zona “Fans’ Walk” unde va oferi șansa fanilor să transmită mesaje vedetelor favorite pe măsură ce sosesc la ceremonie.

Pe Twitter, YouTube și pe aplicația E! News, gazda Daily Pop, Carissa Culiner și corespondentul E! News, Will Marfuggi, vor informa în timp real fanii despre evenimentele din culise.

În plus, nominalizatul E! People’s Choice Award la categoria “Beauty Influencer of 2018”, make-up artistul James Charles a pregătit o schimbare de look surpriză pentru două fane.

Nu lipsește nici preferatul fanilor “E! Glambot”. Pentru prima data la o gală E! People’s Choice Awards, E! Glambot, coordonată de regizorul Cole Walliser (de la casa de producție P!nk), își propune să surprindă momente unice într-o manieră inovativă și în timp real.

Înainte de festivitățile de pe 12 noiembrie, E! News dedică evenimentului episodul de duminică, 11 noiembrie de la 00:30 prezentat de gazdele Giuliana Rancic și Jason Kennedy. În cadrul emisiunii telespectatorii vor vedea pentru prima dată amplasarea covorului roșu și sala unde va avea loc gala de premiere. Vor analiza deasemenea reacțiile finaliștilor care se pregătesc pentru spectacolul de decernare a premiilor precum Selena Gomez, Nicole Kidman, Tiffany Haddish și Mariska Hargitay.

Gala E! People’s Choice Awards va urma imediat după transmisiunea de pe covorul roșu și va fi transmisă în direct din Barker Hanger din Santa Monica pe 12 noiembrie de la 4:00.  Emisiunea E! People’s Choice Awards este produsă de Wilshire Studios și Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic și Evan Prager în rolul de producători executivi.

Digital & Social

Profilul de Instagram E! News va furniza conținut exclusiv în Stories din culisele galei începând cu 11 noiembrie.

Fanii pot vedea toate momentele serii pe E! News în mediul digital pe eonline.com și cu ajutorul @enews pe social media (Instagram, Twitter și Facebook) și @e_news pe Snapchat; @e_entertainment pe Twitter și @eentertainment (Instagram, Facebook și Snapchat); deasemenea @peopleschoice (Instagram, Twitter, Facebook, and Snapchat). Pentru o abordare stilistică a serii fanii sunt invitați și pe Instagram – @stylecollective.

Programul complet:

11 noiembrie la 00:30

E! News cu Giuliana Rancic și Jason Kennedy. Alături de echipa de corespondenți E!, cei doi transmit în direct ediția dedicată “People’s Choice Awards”.

12 noiembrie de la 2:00

Live From The Red Carpet: The 2018 People’s Choice Awards prezentată de Giuliana Rancic și Jason Kennedy împreună cu Erin Lim, Nina Parker, Jeannie Mai și Zanna Roberts Rassi.

12 noiembrie de la ora 4:00

The E! People’s Choice Awards transmisiune live din Barker Hanger în Santa Monica, Calif.

 E!’s Live From The Red Carpet este produsă de Wilshire Studios iar Gary Snegaroff, Shaun Smith și Gerry Johnston sunt producători executive.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: DIGI (RCS-RDS), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.