Pregătește-te să acționezi din umbră! Modern Warfare revine! Faimoasa serie Call of Duty revine odată cu lansarea pe 25 octombrie a celui mai nou titlu, Call of Duty: Modern Warfare, o experiență remarcabilă ce reinventează seria. Noul titlu, distribuit de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, împinge jucătorii în mijlocul unui conflict modern unde deciziile la secundă pot afecta balanța puterii în lume. Noul Modern Warfare vine la pachet cu o experiență unificată ce îmbină firul narativ cu progresia pe parcursul unei campanii single-player de excepție, cu moduri multiplayer pline de acțiune, dar și cu un mod cooperativ.

„Este un nou Modern Warfare reimaginat din toate punctele de vedere,” spune Dave Stohl, co-Studio Head din cadrul Infinity Ward. „Am creat o experiență plină de emoție, inspirată de știrile din ziua de azi, o perioadă în care regulile nu mai sunt atât de mult respectate, iar linia frontului se estompează. Jucătorii vor lupta alături de o suită internațională de trupe speciale și luptători pentru libertate în misiuni care îi vor ține cu sufletul la gură, prin orașe europene importante, cât și în mediul extrem de volatil al Orientului Mijlociu. Este un joc intens, captivant, iar noi ne dorim ca fanii să se bucure de el când îl vor juca în octombrie.”

„Fiecare decizie de design a fost luată cu gândul la jucători,” spune Patrck Kelly, Creative Director și co-Studio Head din cadrul Infinity Ward. „Odată cu lansarea Modern Warfare, facem pași importanți pentru a uni comunitatea. În primul rând, plănuim ca Modern Warfare să includă cross-play pentru bucuria jucătorilor de PC și a celor de console care vor putea juca împreună. În al doilea rând, vom elimina season pass-ul tradițional pentru a putea livra mai multe hărți gratuite, conținut suplimentar și evenimente post-lansare tuturor jucătorilor. Acesta este doar începutul și urmează mulți alți pași în această direcție.”

Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experiență imersivă și fotorealistă. Noua tehnologie folosește cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrammetrie la cel mai înalt nivel, iluminare volumetrică, 4K HDR, DirectX Raytracing (PC) și multe alte funcții noi precum sistemul care identifică radiația termică și produce imaginile ce apar când este folosită aparatura de vedere pe timp de noapte. Jocul suportă inclusiv Dolby ATMOS, în cazul platformelor care au adoptat această tehnologie.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunea pentru PC este dezvoltată în parteneriat cu Beenox și va fi disponibilă exclusiv prin intermediul Battle.net de la Blizzard. Call of Duty: Modern Warfare este distribuit de Activision, subsidiară Activision Blizzard și este dezvoltat de către Infinity Ward cu suportul Raven Software. Call of Duty: Modern Warfare va fi în curând disponibil pentru precomandă prin intermediul partenerilor retail Activision în România.

Câștigător a numeroase premii dupa lansarea sa din 2007, Call of Duty 4: Modern Warfare a fost apreciat și iubit de fani din toată lumea. Cu cele două titluri care au urmat, Modern Warfare și-a lăsat amprenta ca una dintre cele mai emblematice și premiate serii din istoria jocurilor video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.