NVIDIA a anunțat astăzi că Quake II RTX, jocul lansat de LightSpeed Studios este acum disponibil pe Steam și nvidia.compentru descărcare gratuită.

Quake II RTX este primul joc din lume care este path-traced în totalitate. Path-tracing-ul este o tehnică prin care sunt unificate efectele de iluminare precum umbririle, reflexiile și refracțiile într-un singur algoritm de ray-tracing. Rezultatul este o versiune îmbunătățită cu o grafică superbă pentruQuake II, unul dintre cele mai populare jocuri din lume, lansat inițial în 1997.

Quake II RTX include primele trei niveluri single player ale clasicului joc pe PC. Gamerii care deja dețin Quake II se pot bucura de întregul joc cu ray tracing, inclusiv modurile death match și cooperative multiplayer.

“Le redăm gamerilor înapoi jocul Quake II cu o înfățișare nouă și mai îndrăzneață, prinQuake II RTX“, a declarat Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “Ray tracing-ul este tehnologia care va definiurmătoarea generație de jocuri pe PC și este firesc ca aceasta să fie implementată înQuake II.”

Mai multe detalii, precum un clip video care detaliază tehnologia RTX în Quake II RTX dar si untrailer pentru Quake II RTX sunt disponibile pewww.nvidia.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.