Din 11 octombrie, spectatorii români vor putea experimenta pentru prima dată în România formatul revoluționar 3D+ , odată cu lansarea în cinematografe a thrillerului S.F. Gemini: Conspirația.

De ce nu trebuie să ratezi la cinema GEMINI: CONSPIRAȚIA?

Pentru că Will Smith se va înfrunta cu… el însuși într-o versiune mai tânără.

Pentru că este regizat de vizionarul Ang Lee, cel care ne-a adus pe marile ecrane filme precum “Viața lui Pi” sau “Tigru și Dragon”.

Pentru că formatul 3D+ este o premieră absolută în România!

Dar ce este 3D+ ?

3D+ este un format digital revoluționar cu o rată de 60 de cadre pe secundă – mai mult decât dublu față de rata tradițională pe secundă a filmelor – ceea ce oferă spectatorului o experiență amplificată de imersie totală în formatul 3D.

Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secundă, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, redă imaginile mai aproape de ochiul uman decât a fost posibil vreodată, aducând privitorul chiar în mijlocul acțiunii.

Mai multe imagini înseamnă mai multă profunzime, permițând, astfel, spectatorului să vadă și să perceapă mult mai multe detalii într-un cadru.

Acest mix de performanță tehnologică și acțiune aduce pe marele ecran viziunea intactă a spectacolului vizual creat de regizor.

Acest progres în narațiunea vizuală oferă spectatorilor cea mai fascinantă și mai captivantă experiență cinematografică din tot ce poate oferi o sală de cinema în acest moment.

În Gemini: Conspirația un asasin de elită (Will Smith) va trebui să se lupte pentru viața lui în înfruntarea cu cel mai periculos inamic – clona lui mai tânără, o adevărată mașinărie de ucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.