Imprimantele Epson primesc premiul Red Dot

0
679
Ascultă acest articol


Seiko Epson Corporation(Epson) anunță că două modele de imprimante de format mare și un robot industrial au câștigat premiul Red Dot în categoria design de produs (Red Dot Award: Product Design 2020), acesta fiind cel de-al patrulea an succesiv în care produsele Epson au câștigat acest premiu. De asemenea, imprimantele au primit și cel de-al doilea premiu succesiv Red Dot Best of Best.

Înființat în 1955, în Germania, Red Dot Design Award este organizat de către Centrul de Design Zentrum Nordrhein Westfalen și este recunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniul design-ului. Un juriu format din experți evaluează produsele anunțate în decursul a doi ani și selectează cel mai bun design în baza a nouă criterii, printre care gradul de inovare, funcționalitate, ergonomie, compatibilitate ecologică și durabilitate. Câștigătorii acestui an au fost selectați din înscrieri venite din întreaga lume.

Detalii despre produsele câștigătoare

Surecolor SC-P7500 și Surecolor SC-P9500

Modele emblematice din gama Surecolor, aceste produse sunt apreciate și considerate standarde ale industriei în ceea ce privește reproducerea imaginilor la calitate înaltă în artă, proofing și laboratoare de fotografie. Acestea oferă operabilitatea funcțională a unor instrumente de înaltă calitate, precum iluminare interioară pentru verificarea imediată a materialului imprimat și o culoare neutră care nu influențează ajustările de culoare.

Robotul VT6L cu șase axe

Acest model este un robot cu șase axe entry level, cu un design deosebit și suprafațe curbate care îl fac ușor de instalat. Creat pentru automatizarea proceselor simple de transfer, realizate în trecut de către oameni, unitatea centrală și controller-ul sunt integrate pentru a permite mai mult spațiu și o utilizare mai ușoară. Costurile scăzute de utilizare sunt datorate reducerii costului unității centrale și unor cheltuieli mai mici cu funcționarea grație unei unități motorii fără baterie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.