Crash Bandicoot 4: It’s About Time dezvăluit astăzi

Următorul titlu al seriei Crash Bandicoot este aici!

0
591
Ascultă acest articol

Activision Blizzard și Toys for Bob au dezvălui azi Crash Bandicoot 4: It’s About Time, un titlu nou ce continuă trilogia faimosului personaj Crash Bandicoot. Marsupialii noștri îndrăgiți vor rezolva conflicte de proporții cosmice, se vor aventura în lumi noi și vor întâlni aliați surprinzători, dar și mai important, vor reuni Măștile Cuantice pentru a readuce ordinea și pacea în univers. Crash Bandicoot 4: It’s About Time va fi disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X pe data de 2 octombrie 2020.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time nu este un remaster, ci primul joc complet nou al seriei Crash din ultimii 10 ani. Pentru a sărbători cum se cuvine această aniversare, Toys for Bob va introduce un stil artistic reîmprospătat pentru Crash, bineînțeles în spiritul seriei, dar cu o nouă atitudine. Călătorind în trecut la finalul jocului Crash Bandicoot: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time începe fix după ce Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată. După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să scape deschizând un portal care îi poate transporta prin timp și spațiu. Tot ceea ce stă între ei și obiectivul lor de a domina universul este o pereche de doi marsupiali de pe N. Sanity Island.

„Crash Bandicoot 4: It’s About Time construiește pe baza gameplay-ului precis din anii ’90 de care ne-am îndrăgostit toți la vremea respectivă” a afirmat Paul Yan, Co-Studio Head la Toys for Bob. „Această nouă aventură va introduce noi mecanici de gameplay specifice jocurilor de tip platformer pe care atât veteranii, cât și jucătorii noi le îndrăgesc.”

Jucătorii vor descoperi pe parcurs patru Măști Cuantice, gardienii spațiului și timpului, ce le vor da puterea să modifice legile care guvernează universul și astfel vor dobândi puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. Azi dezvăluim Masca Timpului care încetinește totul în jurul său și Masca Gravitației care le permite marsupialilor să se deplaseze pe verticală.

Fanii vor observa rapid o evoluție a personajului Crash care poate acum să alerge pe pereți, să folosească frânghii și să alunece pe șine. Jucătorii vor putea alege între Crash și Coco, dar vor fi disponibile și alte personaje precum Neo Cortex care vor oferi o altă perspectivă asupra misiunii celor doi marsupiali.

„Echipele noastre au oferit două experiențe remasterizate Crash Bandicoot excepționale și am observat că pasiunea comunității pentru această serie este incredibilă. Acum este timpul să dăm pagina și să oferim ceva complet nou,” a afirmat Rob Kostich, președintele Activision. „Fanii loiali au așteptat să afle continuarea aventurii marsupialului lor favorit, așa că odată cu Crash Bandicoot 4: It’s About Time le dăm jucătorilor o experiență nouă, fix cum își doresc.”

Pentru a sărbători anunțul lui Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Activision va dezvălui primele secvențe de gameplay într-un parteneriat cu Quavo, prin intermediul profilului său de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.