Emma – Blu-ray Review

0
875
Ascultă acest articol


Emma – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Istoric, Dramă

VIDEO :

Resolution: 1080p

Aspect ratio: 1.78:1 (16×9)

AUDIO :

DTS-HD MA Engleză 5.1

DTS 5.1 Cehă, Maghiară, Poloneză (voiceover), Rusă, Portugheză, Spaniolă (LA)

SUBTITRĂRI : Engleză, Portugheză, Bulgară, Cantoneză, Croată, Cehă, Estonă, Maghiară, Indoneziană, Coreeană, Spaniolă (LA), Lituaniană, Letonă, Poloneză, Rusă, Slovenă, Tailandeză

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.G.

DATA LANSĂRII : SEPTEMBRIE 2020

DURATA : 125 min

PREŢ : 84.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen despre cum să-ți găsești perechea potrivită este reimaginat în această nouă adaptare pentru marele ecran. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse este ca o regină care domnește fără rivală peste stupul ei în micuțul ei orășel natal. Filmul e o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, dar și a chinurilor maturizării, în care Emma este nevoită să înainteze cu curaj, pentru că nu se poate abține să nu declanșeze o avalanșă de evenimente comice, romantice, dar și pline de suspans emoțional, prin deciziile ei neinspirate și gafele romantice. Oare-și va găsi și ea iubirea adevărată?

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului, trailere și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Scene căzute la montaj
  • Galerie cu gafe
  • Diverse
  • Comentarii

RECENZIE

“Emma te prinde, mai întâi povestea, după care te fură cu designul coafurilor și al costumelor și te face să te relaxezi cu cadre pentru fiecare anotimp.” – Recenzia completă a filmului, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.