Ascultă acest articol

Se apropie Crăciunul, sărbătoare care ne umple inimile și casele cu bucurie, iubire și căldură. Cu această ocazie, toți ne dorim să petrecem clipe de neuitat alături de cei dragi, momente presărate cu zâmbete și voie bună și, de asemenea, ne dorim să îi surprindem pe cei din jurul nostru cu mici cadouri și, astfel, să împărtășim un strop din magia Crăciunui alături de Mio Technology.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, siguranța noastră, a prietenilor și a familiilor noastre a ocupat și ocupă primul loc în topul priorităților. De aceea, ne dorim ca atât toți cei pasionați de călătorii, cât și cei care dețin un job în domeniul transporturilor, dar și cei care preferă să folosească mașina doar ca pe un mijloc de transport în interiorul orașului să beneficieze de siguranță 100% în trafic.

Astfel, camerele de bord sunt o idee minunată când vine vorba de cadouri, întrucât îi pot scuti pe cei dragi de multe posibile neplăceri în trafic și, în același timp, le pot oferi amintiri precum înregistrări video ale călătoriilor parcurse sau fotografii ale unor peisaje la care pot reveni ori de câte ori își doresc.

Siguranță oricând și oriunde, chiar și în parcare, cu MiVue™ 826

Fie că este vorba despre plimbări în interiorul orașului, cum ar fi mersul la birou sau la cumpărături, fie că este vorba despre călătorii, MiVue™ 826 este partenerul ideal pentru orice conducător auto.

Aceasta beneficiază de tehnologie Full HD 1080 p la 60 fps, ceea ce se traduce printr-o calitate de top a imaginilor, chiar și la viteze mai mari. În plus, urmărirea prin GPS le permite utilizatorilor să știe exact cu ce viteză au rulat într-o anumită locație și la ce oră.

Siguranța autoturismelor este importantă chiar și în momentele în care acestea nu rulează, iar Mio Techonoly pune preț pe acest aspect. Astfel, Modul Parcare disponibil pe MiVue™ 826 face posibilă înregistrarea automată atunci când este detectată mișcare în aria autoturismului.

Două camere într-una cu MiVue™ 798 Dual

Pentru că cei dragi merită tot ce-i mai bun, MiVue™ 798 Dual este alegerea perfectă pentru pasionații de călătorii, datorită tehnologiilor de top de care beneficiază.

La munte sau la mare, indiferent de condițiile meteorologice, 798 Dual înregistrează imagini la o calitate incontestabilă, grație senzorului de înaltă calitate de la Sony, STARVIS CMOS.

De Asemenea, în momente de maximă importanță, decisive chiar, MiVue™ 798 Dual oferă posibilitatea creării de copii de rezervă, prin WIFI, pentru videoclipurile înregistrate deja. Astfel, în cazul unor evenimente neplăcute, dovada video poate salva situații sau chiar vieți.

Simplitate și calitate – ambele disponibile cu MiVue™ C312

Pentru că lucrurile simple sunt, de obicei, și cele mai sigure, MiVue™ C312 oferă capabilități ușor de accesat, fiind astfel un cadou ideal de Crăciun pentru părinți sau chiar pentru bunici.

Concret, pornirea este automată și se realizează prin simpla apăsare a butonului de pornire. Astfel, camera începe să înregistreze în Full HD de 1080 de pixeli întreg drumul parcurs, totul cu o lentilă cu unghi real larg de 130° (fără efect de fish eye), ceea ce face posibilă înregistarea tuturor detaliilor.

Mai mult decât atât, senzorul G cu trei axe înregistrează automat în momentul în care detectează schimbări bruște ale direcției autorurismului sau în caz de accident, iar datele înregistrate nu pot fi suprascrise.

Camerele de bord Mio MiVue oferă sisteme inovatoare de asistență pentru conducătorul auto, precum sistem de avertizare în cazul părăsirii involunatare a benzii de rulare sau sistem de avertizare împotriva oboselii. De asemenea, camerele de bord Mio beneficiază de calitate de top a imaginilor surprinse, unghi larg al lentilelor, prioritizând astfel siguranța utilizatorilor.

În luna cadourilor, produsele selectate Mio Technology beneficiază de reducere și sunt disponibile aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.