Ascultă acest articol


Serialul dramă – crime “Ice: Lumea Diamantelor” debutează la AXN pe 1 februarie și va fi difuzat în porție dublă, în fiecare luni seară, de la ora 22.00. Ambele sezoane au câte 10 episoade, cel de-al doilea fiind programat din 8 martie.

Lumea plină de opulență, dar extrem de periculoasă a comerțului cu diamante se dezvăluie în noul serial care urmărește viața familiei Green, dar și nou intrata lor afacere cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake și Freddy Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds, și unchiul lor, Cam. Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud condusă de Sister Rah. Ajutorul nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green& Green. În tot acest timp, un cartel rival care vrea să se răzbune pe Sister Rah îl răpește pe Freddy și, astfel, totul se transformă într-o luptă contra cronometru pentru Jake. Acesta are de rezolvat tranzacții cu consecințe majore, certificate de autenticitate false, dar și de negociat cu diverși interlopi, în timp ce poliția federală este pe urmele sale. Miza este una imensă – salvarea afacerii de familie, viața fratelui său și propria libertate.

De-a lungul primului sezon, acțiunea îi va purta pe telespectatori de pe străzile din Los Angeles, la marile case cu diamante din Antwerp, Belgia, sau în Africa, la diamantele sângerii.

Cam Gigandet (Twilight) este Jake, Jeremy Sisto (Six Feet Under) îl interpretează pe Freddy, în timp ce Raymond J. Barry (Training Day) și Ray Winstone (The Departed) sunt Isaac și, respectiv Cam Green. Judith Shekoni (The Twilight Saga: Breaking Dawn) o interpretează pe nemiloasa Sister Ruth, iar câștigătorul Golden Globe, Donald Sutherland (The Hunger Games), va delecta audiența în rolul lui Pieter Van De Bruin, un negustor african de diamante, care controlează cu o mână de fier piața internațională și, uneori, manipulează regulile jocului în favoarea sa.

Ice: Lumea Diamantelor este regizat de Antoine Fuqua (Training Day), care este și producător executiv alături de scenaristul premiat cu Emmy, James Manos Jr. (The Sopranos, The Shield, Dexter). Robert Munic (Empire, Gang Related) și Sharon Hall (Hysteria) se mai numără printre producătorii seriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.