Warner Bros. Pictures deschide weekendul cu două lansări importante: ,,Trăind printre demoni: E mâna diavolului” și ,,Tom și Jerry” ocupând primele două locuri în Box Office-ul național, cu un success de public surprinzător, de la redeschiderea cinematografelor.

Al șaptelea film din Universul „Conjuring”, produs de New Line Cinema, și distribuit de Warner Bros. Pictures și Vertical Entertainment, a speriat în acest weekend box office-ul cu un total de 36.690 spectatori şi a generat încasări în valoare de 784.670 lei,  ,,Trăind printre demoni: E mâna diavolului” devenind astfel filmul numărul unu în box office-ul național.

Locul doi în Box Office este ocupat furtunos de ,,Tom și Jerry”, filmul, cu un total de 32.432 spectatori și încasări de 682.209 lei.

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă și o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tănăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră pănă acum, pentru a marca primul caz din istoria americii în care un suspect de crimă invocă posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Prințesa spaniolă” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” și „The Haunting of Hill House”) .

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” a fost produs de James Wan și Peter Safran, care au colaborat la toate filmele „Conjuring” Universe. Chaves în regia unui scenariu de David Leslie Johnson-McGoldrick („The Conjuring 2”, „Aquaman”), poveste de James Wan și David Leslie Johnson-McGoldrick, bazată pe personaje create de Chad Hayes și Carey W. Hayes. În calitate de producători executivi au fost Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott și Michelle Morrissey.

Echipa creativă din culise a reunit colaboratorii universului „Conjuring”, inclusiv directorul de fotografie Michael Burgess, designerul de producție Jennifer Spence, designerul de costume Leah Butler și compozitorul Joseph Bishara, împreună cu editorul din „The Curse of La Llorona”. Peter Gvozdas și editorul Christian Wagner („Furious 7”).

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” este al șaptelea film din Universul „Conjuring”, cea mai mare franciză de groază din istorie, care a încasat peste 1,8 miliarde de dolari în întreaga lume. Include primele două filme „Conjuring”, si „Annabelle”, „Annabelle: Creație”, „Monahia” șk „Annabelle vine acasă”.

New Line Cinema prezintă Un monstru atomic / O producție Peter Safran, „Trăind printre demoni: E mâna diavolului”.  Acesta va fi distribuit de Warner Bros. Pictures. Filmul se lansează în cinematografe din iunie 2021.

„Tom și Jerry”, regizat de Tim Story, reaprinde una dintre cele mai iubite rivalități din istoria filmului, când Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, iar planificatoarea evenimentului, Kayla, este astfel forțată să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să îi distrugă cariera, nunta și, eventual, hotelul în sine. Dar, în curând, apare o problemă și mai mare: un personaj diabolic și ambițios care conspiră împotriva celor trei.

Un amestec atrăgător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry deschide un nou drum pentru îndrăgitele personajele obligându-i să facă, în cele din urmă, imposibilul… să colaboreze pentru a salva ziua.

Rolurile principale în filmul „Tom și Jerry” sunt jucate de pe Chloë Grace Moretz („Neighbours 2: Sorority Rising”, „The Addams Family”), Michael Peña („Cesar Chavez”, „American Hustle”, „Ant-Man”), Colin Jost („How to be Single”, „Saturday Night Live”), Rob Delaney („Deadpool 2”, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Pallavi Sharda („Lion”), Jordan Bolger („Peaky Blinders”), Patsy Ferran („Darkest Hour”), Nicky Jam („Nicky Jam: El Ganador”), Bobby Cannavale („The Irishman”, „Ant-Man and the Wasp”), Lil Rel Howery („Judas and the Black Messiah”, „The Angry Birds Movie 2”) și Ken Jeong („Crazy Rich Asians”, „The Hangover”, „Transformers: Dark of the Moon”).

Filmul a fost regizat de Tim Story („Fantastic Four”, „Think Like a Man”, „Barbershop”) și produs de Chris DeFaria („The LEGO Movie 2”, „Ready Player One”, „Gravity”).

Scenariul a fost scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera. Producători executivi ai filmului sunt: Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate. Echipa de creație și producție îi include pe: directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica a fost compusă de Christopher Lennertz.

Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group prezintă un film Tim Story, „Tom și Jerry” distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. Filmul va fi lansat în România pe 1 iunie 2021, de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.