NINTENDO anunță NINTENDO SWITCH (MODEL OLED), cu un nou ecran OLED de 7 inch

Noul model Nintendo Switch mai dispune și de un suport reglabil, un doc cu port LAN și 64 GB de stocare internă

0
923
Ascultă acest articol


Familia de console Nintendo Switch este pe cale să obțină o nou membru. Nintendo Switch (model OLED), care va fi lansat pe 8 Octombrie, oferind jucătorilor o nouă opțiune pentru modul în care doresc să joace jocurile disponibile în colecția de jocuri Nintendo Switch.

Nintendo Switch (model OLED) are o dimensiune generală similară cu consola Nintendo Switch, dar cu un ecran mai mare, OLED de 7 inch, culori vibrante și contrast ridicat. Nintendo Switch (model OLED) dispune de un suport reglabil pentru modul tabeltop, un nou dock cu port LAN pentru jocurile online, 64 GB de stocare internă și difuzoare cu sunet îmbunătățit pentru jocul portabil și tabletop. La fel ca Nintendo Switch, Nintendo Switch (model OLED) permite utilizatorilor să se joace pe televizor și să împartă controlerele Joy-Con detașabile pentru distracția multiplayer.

La fel ca Nintendo Switch și Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch (model OLED) poate fi folosit în modul portabil pentru a te bucura de versatilitatea sa de joc oriunde. Un set Nintendo Switch Carrying Case & Screen Protector vor fi disponibile pentru Nintendo Switch (model OLED).

Nintendo Switch (model OLED) se lansează pe 8 octombrie, în aceeași zi cu Metroid Dread, care este o continuare directă a Metroid Fusion și cel mai nou titlu din saga 2D Metroid, care a început cu versiunea originală Metroid pentru NES. Cu ecranul vibrant OLED, lansarea celei mai recente aventuri a vânătorului de recompense intergalactic Samus Aran în Metroid Dread se va simți și mai captivantă.

 Nintendo Switch (modelul OLED) le oferă utilizatorilor şansa să se bucure de aceste îmbunătăţiri în toate cele 3 moduri de joc:

  • Mod TV: Introdu console Nintendo Switch (modelul OLED) în dock pentru a juca jocurile pentru Nintendo Switch pe televizor. Prin intermediul portului LAN integrat, cu fir, utilizatorii vor beneficia de o nouă modalitate de a se conecta online în modul TV.
  • Mod Tabletop: Deschide suportul de pe spatele consolei şi foloseşte ecranul acesteia pentru a te juca în modul multiplayer folosind cele 2 controllere Joy-Con incluse in pachet. Standul cu deschidere mai mare asigură o stabilitate mai mare. Le permite jucătorilor să incline şi mai mult consola, oferind un unghi superior de vizualizare.
  • Mod portabil: Utilizatorii pot folosi consola oriunde s-ar afla în modul portabil şi se pot juca în multiplayer local* sau online* împreună cu prietenii. Ecranul OLED de 7 inchi asigură culori vii şi contrast superior.

La lansare, consola va fi disponibilă în două variante de culoare:

  • Nintendo Switch (model OLED) alb, conţine controllere Joy-Con albe, unitate principală neagră si dock albă.
  • Nintendo Switch (model OLED) roşu neon/albastru neon, conţine controllere Joy-Con roşu neon şi albastru neon, unitate principală neagră si dock negru.

Toate modelele de controllere Joy-Con-uri lansate anterior pentru consola Nintendo Switch sunt disponibile cu acest model nou. În plus, Nintendo Switch (modelul OLED) este compatibil cu întreaga colecţie de jocuri pentru Nintendo Switch***

Oricine achiziţionează noua console şi doreşte să transfere jocurile digitale şi salvările de pe o altă consolă Nintendo Switch poate găsi informaţii despre procesul de transfer accesând pagina de suport “How to Transfer Your User Data”.

 Nintendo Switch (OLED model) va fi lansat pe 8 octombrie, va beneficia de un ecran OLED de 7 inchi cu culori vii, un stand ajustabil cu deschidere mărită pentru modul tabletop, un dock nou cu port LAN prin cablu, şi multe altele. La fel ca şi în cazul Nintendo Switch, Nintendo Switch (modelul OLED) le permite jucătorilor să joace în modurile TV, portabil şi tabletop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.