Un nou sezon din Rainbow Six Siege urmează să apară şi cum ne-am obişnuit deja, vine cu câteva schimbări şi modificări, noi skinuri ELITE pentru unii din operatorii noştrii preferaţi dar şi cu un nou operator de data asta Defender.

Micile schimbări sunt chiar foarte binevenite. În primul rândul posibilitatea de a baricada locuri care înainte păreau evidente, că de exemplu intrarea lungă din bucătăria de pe Coastline, este un avantaj pentru cei care fac defend. Multe geamuri mai mici sau spaţii acum pot fi baricadate simplu.

Modificarea HUD-ului este unul din cele mai interesante schimbări ale jocului. După atâta timp au adăugat un design mai modern şi mult mai vizibil şi clar pentru hartă gloanţe şi viaţa. Pare alt joc. Reîmprospătează cu totul modelul clasic.

Noi arme dar şi un nou operator fac valuri în această operaţiune numită High Calibre. Deşi armele nu am avut ocazia să le încerc, operatorul da. Noul operator are numele de Thorn şi face parte din armata Irlandeză. Viteza este medie deşi se simte destul de dinamică şi specialitatea ei sunt nişte bombe asemănătoare cu cele ale Elei numai că în loc de concussion explodează precum cele ale lui Kapkan. Este o combinaţie între cei doi însă cred că utilitatea acestui operator va fi folositoare mai mult ca un roamer decât ca un anchor.

Surpriza sezonului sunt noile skin-uri elite dintre care cel pentru Elite Melusi deja a fost prezentat însă mai sunt câteva. Victory Outros noi spectaculare, Title Cards dar şi cred că unele din cele mai creative skin-uri de până acum, vin odată cu acest nou sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.