Primele imagini cu Gameplay-ul din EA SPORTS WRC

0
419
Ascultă acest articol


Vedeți cum pilotul de raliuri și designerul de jocuri Jon Armstrong se urcă la volan și abordează trei dintre circuitele din EA SPORTS™ WRC, în aceste prime imagini de gameplay brut:

EA SPORTS™ WRC îți permite să construiești mașina visurilor tale în noul joc video oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, primul dezvoltat de echipa premiată din spatele seriei DiRT Rally. Proiectați și conduceți mașina de raliu la care visați, o dată cu introducerea modului Builder, concurați și depășiți evenimente recente alături de momente cheie din lumea reală și de retrospective nostalgice în modul Moments, sau pilotați pe pământ, zăpadă și asfalt, în căutarea trasei perfecte. WRC va cuprinde peste 200 de etape de raliu de un realism, fidelitate și detalii mai puternice ca niciodată până acum, alături de cele 78 de modele reale de raliu, ce acoperă întreaga istorie a acestui sport. Sistemul de manevrabilitate dinamică este cel mai autentic și dinamic model de manevrabilitate pe care echipa Codemasters l-a construit până în prezent. 

Te poți urca la volan începând cu 3 noiembrie 2023, pe Xbox Series X/S, PlayStation®5 sau PC! Noutăți se regăsesc pe: https://ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.