SteelSeries duce la maxim volumul sunetului cu noile boxe Arena

Brandul premium numărul 1 în sunet pentru gaming își extinde ecosistemul premiat

0
353
Ascultă acest articol

SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, și-a dezvăluit astazi noua franciză – o familie de boxe care transformă orice platformă într-un centru epic de gaming și divertisment.

De la creatorii Arctis, cea mai premiată linie audio din gaming, SteelSeries lansează Arena 3, Arena 7 și Arena 9 — o linie premium de boxe pentru gaming care adresează un gol existent de mult timp în peisajul actual prin orchestrarea unei soluții combinate hardware și software care permite imersiunea totală în orice joc.

Cea mai recentă creație SteelSeries stabilește încă o serie de premiere cu linia Arena, incluzând un sistem de boxe pentru gaming cu sunet surround adevărat printr-o singură conexiune USB – audio captivant, de înaltă calitate, care rezultă dintr-un design cu două căi al difuzoarelor, incluzând două boxe frontale, o boxa centrală, două boxe fără fir pentru sunet surround în spate și un subwoofer de 6.5” orientat în jos, împreună cu posibilitatea de a regla fiecare frecvență individuală prin suita software Sonar Audio, care aduce primul egalizator parametric de nivel profesional pentru gameri din lume.

Linia de boxe Arena a fost proiectată acustic și concepută cu difuzoare premium ce utilizează fibre organice și mătase pentru a crea un peisaj sonor extrem de fidel în jocuri – exact așa cum au intenționat dezvoltatorii titlurilor captivante precum Cyberpunk, Red Dead Redemption II, God of War, Call of Duty, Assassin’s Creed, Destiny 2, plus o varietate de alte jocuri.

  • Sistemul de boxe Arena 3Calitate a sunetului combinată cu versatilitate. Cu unul dintre cele mai mari difuzoare pentru boxe dedicate gaming-ului, Arena 3 utilizează un driver de 4” cu con din fibră organică, redând o gamă completă de înalte cristaline, medii vibrante și bas puternic pentru a auzi fiecare pas, glonț și explozie în totală claritate. Conexiunile prin cablu și Bluetooth ale boxelor precum și comenzile intuitive îmbunătățesc mai departe experiența de gaming. Datorită formei acustice speciale pentru gaming pe desktop, cu un port de bas orientat spre față pentru o distorsiune minimă a sunetului, gamerii se pot bucura de peisajul audio complet așa cum a fost imaginat de către dezvoltatorii de jocuri. Pentru a crea mediul de gaming perfect, Arena 3 vine pe un suport reglabil care se înclină vertical pentru a obține poziții optime de audiție.
  • Sistemul de boxe Arena 7Sunet de neegalat pe care gamerii îl aud, simt și văd. Gamerii hardcore doresc să se transpună în jocurile preferate, atât simțindu-le cât și văzându-le în jurul lor. Sunetul de înaltă calitate al Arena 7, subwoofer-ul puternic și iluminarea RGB reactivă la ecran transpun gamerii în lumi noi într-un mod fără precedent. Arena 7 utilizează un sistem 2.1 de boxe RGB pentru gaming conectat prin USB, cu boxe cu două căi și subwoofer de 6.5” pentru un răspuns puternic și o reproducere bogată, profundă și precisă a frecvențelor joase. Utilizați conexiunea standard USB pentru a vă bucura de cele mai captivante sunete ale jocurilor pe PC, Mac sau PlayStation. Gamerii pot profita de conectivitatea optică și cea standard Aux de 3.5 mm pentru telefoane, tablete, televizoare și alte dispozitive audio, iar Bluetooth-ul compatibil pe scară largă oferă o experiență liberă de cabluri și o conexiune convenabilă cu telefoane și alte dispozitive.
  • Sistemul de boxe Arena 9Configurația supremă pentru imersiune totală în joc. Designul Arena 9 pentru un sunet surround adevărat cu boxe cu două căi, canal central dedicat, subwoofer puternic, boxe fără fir pentru spate și iluminarea RGB reactivă la ecran, produce o imersiune totală în jocuri oferind gamerilor experiența audio supremă. Fiind primul sistem 5.1 de boxe pentru gaming cu conectare USB din lume, Arena 9 ușurează configurarea datorită unei singure conexiuni USB la computer și a difuzoarelor din spate fără fir. Utilizați conexiunea standard USB pentru a vă bucura de cele mai captivante sunete ale jocurilor pe PC, Mac sau PlayStation. Gamerii pot profita de conectivitatea optică și cea standard Aux de 3.5 mm pentru telefoane, tablete, televizoare și alte dispozitive audio, iar Bluetooth-ul compatibil pe scară largă oferă o experiență liberă de cabluri și o conexiune convenabilă cu telefoane și alte dispozitive.

Pentru a îmbunătăți și a individualiza complet acustica liniei de boxe Arena, SteelSeries pune la dispoziție suita software Sonar Audio, special concepută pentru personalizare complexă și puternică a sunetului. Utilizatorii pot regla aproape fiecare aspect al sunetului folosind un egalizator parametric cu 10 benzi, Acoustic Echo Cancellation, Spatial Audio pentru simularea sunetului surround și multe altele.

Ca însoțitor perfect al boxelor Arena, SteelSeries lansează, de asemenea, Arena Wireless Mic, un microfon autonom, fără fir, montat pe ureche, cu tehnologie ClearCast SuperCardiod Noise Cancelling de eliminare a zgomotului nedorit în timpul chat-ului, utilizând suita software Sonar. Gamerii se pot bucura de libertatea oferită de conexiunea wireless Quantum 2.0, iar designul SoftFlex reduce oboseala urechii în timpul sesiunilor de joc maraton.

Noile produse vor fi disponibile în România la următoarele prețuri recomandate:

  • Arena 3 –99 RON
  • Arena 7 – 1649.99 RON
  • Arena 9 –99 RON
  • Arena Wireless Mic – 499.99 RON
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – descarcare gratuita: com/gg/sonar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.