SteelSeries prezintă Arctis Nova 7 – Urmașul unora dintre cele mai bine vâmdute căști de gaming din toate timpurile

SteelSeries extinde multiversul Arctis Nova pentru fiecare gamer cu Nova 7, 3, 1

0
371
Ascultă acest articol


De la creatorii Arctis, cea mai premiată linie audio din gaming, SteelSeries, liderul mondial în periferice pentru gaming și esport, introduce astăzi un nou set de căști pentru a domina undele și peisajele sonore de pe tot globul – Arctis Nova 7 – urmașul unora dintre cele mai bine vândute căști de gaming din toate timpurile.

Timp de patru ani de inovație și proiectare meticuloasă, SteelSeries și-a propus să depășească limitele, să rezolve problemele unui lifestyle de gaming în rapid schimbătoarea cultură de astăzi și să reinventeze căștile premium numărul 1 din lume dedicate gaming-ului. Proiectate cu sistemul acustic Nova și audio de înaltă fidelitate, supraalimentate de suita software Sonar Audio și oferind sunet spațial 360°, Nova 7 le permite gamerilor să audă detaliile pe care alții nu le pot auzi.

Cu libertate wireless și audio simultan, jucătorii pot asculta concomitent două fluxuri audio, 2.4 GHz și Bluetooth, comutând cu ușurință între PC, Mac, PlayStation și Switch cu USB-C. Comunicațiile sunt esențiale, iar anularea zgomotului bazată pe Inteligență Artificială a noului microfon ClearCast Gen 2 oferă jucătorilor conversații clare. Microfonul bidirecțional folosește aceeași tehnologie ca echipele de Formula 1. Atunci când este asociat cu software-ul Sonar, reduce zgomotul de fundal și distragerile, eliminând sunetul tastaturii și al butoanelor de la jucător și echipa sa. În plus, microfonul a fost redesenat într-o formă unică pentru a se integra perfect în căști atunci când este complet retras pentru mobilitate.

Pe lângă Arctis Nova 7, SteelSeries extinde multiversul Nova și viitorul sunetului pentru gaming prin introducerea căștilor Arctis Nova 3 și Nova 1. Oamenii au vorbit și SteelSeries a ascultat. Indiferent dacă punctele dureroase au fost legate de calitatea slabă a sunetului și basul reverberant, imposibilitatea de a utiliza un singur set de căști pe mai multe platforme sau chiar oboseala din cauza utilizării pe tot parcursul zilei, familia extinsă de căști Arctis Nova rezolvă probleme multiple pentru gameri. Brandul a primit tot acest feedback și a creat experiența audio supremă printr-o linie complet nouă de căști special concepute pentru o varietate de prețuri și de nevoi ale consumatorilor.

Performanța de elită vine standard cu modelele de căști Arctis Nova 7, Nova 3 și Nova 1. Fiecare cască din familia extinsă Nova este echipată cu sistemul acustic Nova, care îmbină hardware-ul și software-ul pentru a ridica ștacheta față de concurență și pentru a oferi gamerilor o nouă superputere cunoscută sub numele de “Almighty Audio”. Combinația între difuzoare de înaltă fidelitate special proiectate care oferă o claritate audio fără precedent, plus un sunet spațial 360° pentru un peisaj sonor captivant, și suita software Sonar Audio, care oferă primul egalizator parametric de nivel profesional pentru jocuri permițând ajustarea fiecărei frecvențe individuale, pune la dispoziția gamerilor un avantaj de neegalat.

De la începători la aspiranți profesioniști în esport, de la cei atenți cu bugetul la cei care investesc sau sunt extravaganți în echipament, de la neinițiați la audiofili, gamerii merită produse care le depășesc nevoile și așteptările, le îmbunătățesc experiența și îi fac să se simtă ca un star. În funcție de stilul lor de joc, buget și preferințe personale, gamerii pot alege dintre trei opțiuni din gama extinsă Nova.

  • Arctis Nova 7 – Uitați de banalitate și aventurați-vă în lumea Sunetului Atotputernic cu Arctis Nova 7. Ascultați două fluxuri audio în același timp prin conexiuni simultane Wireless 2.4 GHz și Bluetooth, comutând cu ușurință între PC, Mac, PlayStation și Switch cu USB-C. Rămâneți în acțiune cu o autonomie a bateriei de 38 de ore și funcția fast charge, care oferă 6 ore de utilizare după doar 15 minute de încărcare. Experimentați comunicațiile fără zgomot, cu algoritmi de Inteligență Arificială care ghidează microfonul ClearCast Gen 2 în filtrarea sunetului din chat-ul echipei în ambele direcții. Sistemul ComfortMax oferă 4 puncte de reglare și pernițe respirabile AirWeave din spumă cu memorie pentru sesiuni maraton pe orice platformă. Originalul SteelSeries Arctis 7 a fost cel mai premiat model de căști din toate timpurile… Bun venit în viitorul sunetului pentru gaming. (Disponibile în modelele specifice pentru PC, PlayStation și Xbox).

  • Arctis Nova 3 – Este timpul să străluciți cu stil cu Nova 3 și cele 16.8 milioane de culori configurabile ale PrismSync RGB. Sunetul Atotputernic nu a fost niciodată mai accesibil și puternicii algoritmi de Inteligență Arificială asistă microfonul noise-cancelling la eliminarea zgomotului de fond – atât pentru jucator, cât și pentru coechipierii din chat. Cufundați-vă în peisajul sonor cu un Sunetul Atotputernic pe multiple platforme compatibile USB-C, inclusiv PC, PlayStation, Mac, Nintendo Switch, dispozitiv mobil sau iPad. Sistemul ComfortMax oferă confort pe tot parcursul zilei.

 Arctis Nova 1Sunet Atotputernic pentru toți. Arctis Nova 1 oferă o calitate superioară a sunetului împreună cu sistemul ComfortMax care oferă 4 puncte de reglaj, pentru a găsi cu ușurință o fixare perfectă a căștilor ultra-ușoare prevăzute cu pernițe AirWeave cu memorie. Microfonul noise-cancelling cu calitate de studio reduce zgomotul de fond, menținând claritatea comunicării în joc, în timp ce beneficiați de confort chiar și în sesiunile lungi de gaming. Arctis Nova 1 folosește un jack de 3.5 mm care funcționează cu aproape orice platformă, inclusiv PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch și dispozitiv mobil. (Disponibile în culori alb sau negru și modele specifice pentru PC, PlayStation și Xbox)

  • Căștile Arctis Nova 1, Nova 3 și Nova 7 vor fi disponibile în România la următoarele prețuri recomandate:
  • Arctis Nova 7 – 999.99 RON
  • Arctis Nova 7P – 999.99 RON
  • Arctis Nova 7X – 999.99 RON
  • Arctis Nova 3 – 549.99 RON
  • Arctis Nova 1 – 349.99 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.