Odată cu cel mai nou update al EA SPORTS F1 22, designul special al monoposturilor Ferarri, Giallo Modena, este introdus în joc

Circuitul Internațional Shanghai revine în joc, gratuit pentru toți jucătorii*

0
255
Ascultă acest articol

Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) se alătură activităților aniversare ale Scuderiei Ferrari cu ocazia Marelui Premiu din Italia, cu un update EA SPORTS F1® 22 disponibil gratuit pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC. Accesoriile cu tematică Giallo Modena includ ilustratiile de pe monoposturi, uniformele piloților și ale echipajului de la boxe, căștile și ghetele, fiind lansate înainte de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022. Acestea vor fi disponibile timp de o lună pentru toți jucătorii, in-game, începând cu 12 septembrie. De asemenea, actualizarea include Circuitul Internațional Shanghai și un eveniment săptămânal alături de Zhou Guanyu, pentru a comemora Festivalul Lunii din tradiția chineză.

Ilustrațiile monopostului, inițial create pentru a celebra circuitul Monza, reflectă rădăcinile și pasiunea brandului în istoria curselor cu motor, încorporând noul logo exclusiv, dezvăluit anul acesta de Ferrari.

„Ne bucurăm să ne alăturăm Ferrari în acest moment special și să adăugăm aceste noi vizualuri emblematice create de aceștia în F1® 22,” menționează Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „Studioul nostru se mândrește cu experiențe autentice ale curselor iar aceste detalii reflectă cât de bine este integrată lumea Formula 1 în joc.”

Actualizarea include și alte funcționalități in-game, precum introducerea Circuitului Internațional Shanghai. Acest update vine după circuitul Portimao, introdus în joc luna trecută.

Mai mult, pentru a sărbători Festivalul Lunii, popular în cultura chineză, jucătorii vor putea să participe la o provocare specială într-un eveniment săptămânal, „A Bright Start to F1”. Jucătorii trebuie să îl îndrume pe pilotul Alfa Romeo, Zhour Guanyu spre terminarea cursei pe cea mai bună poziție de până acum în Formula 1®, depășindu-și eroul din copilărie, Fernando Alonso și pe coechipierul Valtteri Bottas în ultimele 6 ture. În intervalul 12-25 septembrie, jucătorii care finalizează cursa din Singapore pe poziția 7 sau mai sus, vor debloca o ilustrație de monopost Kohaku Koi. Mai multe informații despre această provocare vor fi disponibile pe blog-ul F1® 22 începând de luni.

*Necesită jocul F1® 22 actualizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.