Ascultă acest articol

Logitech G CLOUD este cel mai nou dispozitiv de gaming portabil care are suport GeForce NOW. Dezvoltat în parteneriat cu Tencent Games, G CLOUD este un dispozitiv Android cu un touchscreen de 7 inci, 1080p, cu controale complet customizabile  – și suport pentru GeForce NOW imediat cum este scos din cutie.

Dar asta nu e tot: Portal cu RTX vine pe GeForce NOW în noiembrie sub forma unui DLC gratuit pentru toți cei care dețin Portal. În același timp A Plague Tale: Requiem și Warhammer 40,000: Darktide vor fi disponibile la calitate GeForce în această toamnă.

Ești gata să zdrobești hoarde de orci chiar acum? Seria Total Warhammer de la Creative Assembly vine în librăria GeForce NOW săptămâna aceasta – unul dintre cele 8 jocuri pe care membrii le pot juca pe aproape orice dispozitiv.

Lista completă de săptămâna aceasta:

Iar dacă asta nu este suficient, o nouă aplicație GeForce NOW pentru PC și Mac vine săptămâna aceasta cu mai multe rezoluții disponibile. Membrii RTX 3080 se pot juca acum pe display-uri 16:10 4K la 60 FPS – perfect pentru cei care joacă pe Macbook.

Este o săptămână grozavă să încerci abonamentul RTX 3080, cu suport pentru 4K 60 FPS sau 1440p 120FPS pentru aplicațiile de PC sau Mac, cu latență ultra scăzută, servere dedicate RTX 3080 și sesiuni de joacă până la 8 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.