Joaquin Phoenix, de la Joker la portretizarea lui Beau. O comedie horror care vine de la regizorul Ari Aster

Joaquin Phoenix se lansează într-o aventură suprarealistă!

0
526
Ascultă acest articol


Fără doar și poate, toată lumea a apreciat sau a combătut prestația lui Joaquin Phoenix, portretizându-l pe infamul Joker, rol pentru care a și câștigat OSCAR-ul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Dar, iată că versatilul actor surprinde prin decizia de a juca altceva într-o comedie horror care vine de la regizorul Ari Aster. Nu trebuie să uităm nici versiunea celebrului actor asupra controversatului Napoleon Bonaparte, în producția lui Ridley Scott.

A24 a publicat trailerul oficial „Beau is Afraid”, viitoarea comedie horror care vine de la regizorul Midsommar, Ari Aster. Filmul este programat să ajungă în cinematografe pe 21 aprilie.

Videoclipul îl prezintă pe câștigătorul premiului Oscar Joaquin Phoenix în rolul lui Beau, un bărbat care se trezește brusc într-o aventură suprarealistă în timp ce încearcă să ajungă acasă la mama sa. Ne oferă, de asemenea, o avanpremieră a diferitelor scenarii ciudate și de coșmar prin care va trece în timp ce este forțat să își înfrunte cele mai întunecate temeri.

Filmul este scris și regizat de Ari Aster, producția marcând cel de-al treilea proiect regizoral al cineastului cu cei de la A24, după ce anterior a lucrat la două filme aclamate: „Hereditary”, din 2018, cu Toni Collette, și „Midsommar”, din 2019, cu Florence Pugh.

Se pare că „Beau is Afraid” (anterior intitulat Disappointment Blvd.) va fi un portret intim, care se întinde pe parcursul a zeci de ani, al unuia dintre cei mai de succes antreprenori din toate timpurile. Alături de el se află Nathan Lane (The Producers), Patti LuPone (Frasier), Amy Ryan (Birdman), Kylie Rogers (Home Before Dark), Parker Posey (You’ve Got Mail), Zoe Lister-Jones (How It Ends), Stephen McKinley Henderson (Lady Bird), Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark), Denis Ménochet (Inglorious Basterds) și Hayley Squires (I, Daniel Blake).

Phoenix este cunoscut mai ales pentru interpretările sale aclamate de critică în filme precum Gladiator, Walk the Line, The Master, Her, You Were Never Really Here și Joker, acesta din urmă aducându-i prima sa victorie la Oscar pentru cel mai bun actor.

Vedeți mai jos trailerul filmului Beau is Afraid:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.