Bucharest Science Festival vine weekendul acesta la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan

0
432
Ascultă acest articol


Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan găzduiesc ediția a XI-a a Bucharest Science Festival, cel mai important festival de știință și tehnologie din România. Evenimentul se desfășoară sâmbăta și duminica aceasta între orele 10:0018:00, iar participarea este gratuită.

La Vulcan Value Centre, cei prezenți vor experimenta activități captivante coordonate de pompieri, care vor veni cu o mașină de intervenție cu apă și spumă și cu un punct de informare preventivă cu măsuri de comportament în cazul producerii unor situații de urgentă. Acțiunile de informare a publicului vor avea loc în parcarea exterioară, între KFC Drive-Thru și Galeria Comercială.

La Centrul Comercial Auchan Titan, cei interesați vor avea ocazia să participe la ateliere de prim ajutor la etajul 1 în piațeta dintre magazinele H&M și C&A. Spațiul amenajat este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Activitățile sunt deschise școlilor, familiilor cu copii și adulților și nu necesită programare prealabilă.

Evenimentul este organizat de către Asociația Secular-Umanistă din România împreună cu Planeta Științei.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare pot fi descoperite pe https://vulcanvaluecentre.ro/ și https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.