Square Enix a lansat astăzi videoclipul de recapitulare „Story So Far” pentru Final Fantasy VII Rebirth

0
389
Ascultă acest articol


Square Enix a lansat videoclipul de recapitulare „Story So Far” pentru FINAL FANTASY VII REBIRTH, care va fi vizualizat din meniul principal al jocului când va debuta pe 29 februarie 2024, pentru consola PlayStation 5 (PS5). Videoclipul de reîmprospătare este narat de Red XIII, o bestie cu o coadă în flăcări care oferă cuvinte de înțelepciune grupului lui Cloud din când în când. Red XIII recapitulează evenimentele din FINAL FANTASY VII REMAKE, prima tranșă din proiectul de remake al FINAL FANTASY VII aclamat de critici.

În plus față de videoclipul de reîmprospătare, compania a lansat opere de artă iconice cu Aerith și aeronava Highwind. Alte capturi de ecran explorează orașul pașnic Kalm, Mina Mythril abandonată, chemarea Kujata, abilitățile de luptă și abilitățile de sinergie ale diverselor personaje din grup, Chocoboutique, personaje secundare și multe altele.

Modurile Active și Classic revin de la FINAL FANTASY VII REMAKE, permițând jucătorilor să-și aleagă stilul de luptă: reacții rapide sau luare de decizii mai metodice. Trei setări de dificultate, inclusiv Easy, Normal și noul set Dynamic, permit o personalizare suplimentară pentru jucători – atât pentru fanii vechi, cât și pentru cei noi.

O nouă aventură independentă desfășurată pe o planetă vastă și vibrantă, FINAL FANTASY VII REBIRTH îi vede pe Cloud, Tifa, Barret, Aerith și Red XIII scăpând din orașul distopic Midgar în lumea largă dincolo. Pentru a-l vâna pe Sephiroth, un erou căzut și un spadasin răzbunător din trecutul lui Cloud, acești eroi improbabili își unesc forțele cu noi tovarăși precum agenta ninja Yuffie și robotul Cait Sith, în formă de felină. Conduce aceste personaje în luptă și folosește abilități puternice de sinergie pentru a-ți depăși soarta. Explorați locuri clasice reimaginate în detalii uimitoare. Întâlnește zeci de ore de misiuni secundare pline de recompense, vânători de monștri, mini-jocuri și povești bogate ale oamenilor și culturilor planetei.

FINAL FANTASY VII REBIRTH va fi disponibil pentru consola PS5 din 29 februarie 2024. Acest titlu a fost clasificat PEGI 16. Pentru mai multe informații accesați acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.