Harrison Ford alături de regizorul Steven Spielberg și-au făcut loc în box-office cu producția Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull / Indiana Jones și Regatul Craniului de cristal cu care doreau să readucă tuturor cinefililor amintirea a ceea a însemnat odată Indiana Jones pentru multe generații.

 

Filmul este bun, dar se vede că Harrison Ford a îmbătrânit și îl cam lasă “încheieturile”, dar acest fapt nu îl împiedică să facă un rol demn de numele și prestigiul său alături de Steven Spielberg câștigătorul a 2 premii Oscar și 2 premii Globul de Aur.

Un film care are acțiunea și acel “ceva” care îl au toate filmele Indiana Jones și o distribuție excelent aleasă în frunte cu Harrison Ford protagonistul, Cate Blanchett în rolul antagonistului și Shia LaBeouf fiul lui “Indi”.

Cu toate că nu s-a ridicat la nivelul ultimelor Indiana Jones, Regatul Craniului de cristal păstrează aceeași rețetă de succes a filmelor anterioare și se pare că producătorii nu vor să se oprească aici și mai porgramează încă un Indiana Jones, acum rămâne de văzut.

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.