Nici el nu știe. Dar încearcă să afle în thriller-ul de acțiune Oldboy: Prizonier în libertate. Din 29 noiembrie în cinematografe!

oldboy_ver2_xxlg

După o noapte de beție, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decăzut și un tată absent, este răpit din senin și aruncat într-o celulă solitară care arată ca o cameră de hotel, unde este ținut timp de 20 de ani – 20 de ani plini de chinuri, care trec fară nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea răpitorului său, sau la motivul pentru care a fost rapit.

Eliberat în mod inexplicabil din acest coșmar, Joe revine în lume mânat de o singură obsesie: să îl descopere pe cel care a pus la cale această pedeapsă și, în primul rând, să înțeleagă de ce. Dar, deși el este acum liber din închisoare, este încă manipulat, înca prins fiind într-un labirint nesfârșit al conspirației și răzbunării care amenință să îl nimicească. în căutarea unor răspunsuri, el ajunge la o tânară asistentă socială (Elizabeth Olsen) și în final, la un tip misterios, (Sharlto Copley) care, se pare, deține secretul salvării sale.

Cu o regie semnată de Spike Lee și cu o distribuție formată din: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley și Samuel Jackson, filmul de acțiune cu puternice accente de thriller, Oldboy: Prizonier în libertate / Oldboy, va putea fi vizionat în cinematografele din România începând de vineri, 29 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.