Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această “învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină.

RegizorJudd Apatow

Scenariu Amy Schumer

Gen: Comedie

Lansare : 24 iulie 2015

Durata : 125 min

StudioUniversal Pictures

Distribuitor : Ro Image 2000

Clasificare :  I.M.

Actori :

Amy Schumer     …     Amy
Colin Quinn     …     Gordon
John Cena     …     Steven
Tilda Swinton     …     Dianna

Sinopsis : Niciun cineast contemporan nu a reușit să redea experiențele umane mai puțin glorioase cu un fler pentru comedie precum acela al lui Judd Apatow. Fiecare comedie regizată sau produsă de el a fost un imens succes la public, și titluri precum Knocked Up sau The 40-Year-Old Virgin, sau Superbad și Bridesmaids, au în comun o privire onestă, directă și extrem de comică asupra maturității în lumea modernă.

Apatow și-a construit o reputație de a ajuta lansarea spre faimă a noi voci în comedie, de la Seth Rogen la Lena Dunham, printre mulți alții.

Acum, în cel de-al cincilea film regizat de el, Apatow ne aduce iar un personaj pe care îl vom uita cu greu, în interpretarea unei nou-venite în lumea comediei, Amy Schumer (Inside Amy Schumer), care preia și funcția de scenaristă.

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă…

De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată (Colin Quinn) că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această “învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină. Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners (Bill Hader), Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Comedia îi mai are în distribuție alături de Schumer pe Brie larson, John Cena, Tilda Swinton și LeBron James.

Judd Apatow e producătorul comediei prin intermediul companiei sale de producție, Apatow Productions, alături de Barry Mendel (Bridesmaids, This Is 40).

Recenzie:

Trainwreck / “O tipă… dezastru” este o comedie romantică în care dispar câteva clişee cu care Hollywood-ul ne-a obişnuit.

train-1De obicei, bărbaţii sunt cei care ezită să se implice în relaţii amoroase serioase, iar atunci apare aceea fată care îi va schimba. În “Trainwreck” e tocmai inversul. O avem pe Amy (Amy Schumer) care este redactor la o revistă pentru bărbaţi din New York City. Ea niciodată nu şi-a luat angajamente în ceea ce o privesc relaţiile. Întotdeauna a avut aventuri de-o noapte şi a ţinut bărbaţii la distanţă, asta datorită tatălui ei jucat de Colin Quinn, învăţând-o la o vârstă fragedă că monogamia nu e realistă. Sora ei mai mică a decis să se aşeze la casa ei, în timp ce Amy profită în contiunare de libertatea pe care o are şi se distrează, merge la petreceri, bea și fumează iarbă. Dar viaţa ei se va schimba la nouăzeci de grade atunci când decide să scrie un articol la insistenţele şefei ei narcisiste, jucat de Tilda Swinton, despre un doctor în medicina sportivă jucat de Bill Harder. În timp, ea va realiza că s-a îndrăgostit de el şi va decide oare să rămână în contiunare o aventură de o noapte sau se va implica mai mult? Asta rămâne să aflaţi voi.

train-3Scenariul este scris chiar de Amy Schumer, fiind şi debutul ei în rol principal în acest film.

Filmul este regizat de Judd Apatow, care şi-a construit o reputaţie de a ajuta lansarea spre faimă a noi voci în comedie, de la Seth Rogen la Lena Dunham, printe mulţii alţii.

În afară de Schumer şi Harder, care au o chimie extraordinară pe ecran, comedia îi mai are în distribuţie pe Brie Larson, John Cena şi Lebron James.

train-2Ironic, ceea ce m-a surprins a fost chiar actriţa principală deoarece a intrat foarte bine în rol pe parcusul filmului şi a putut fi şi emotivă, în principiu în acele scene care o includ pe sora şi tatăl ei, cele mai importante persoane din viaţa ei.

Chiar dacă filmul este etichetat ca fiind o comedie romantică, după părerea mea este cel mai funny film al acestui gen. Aşa că dacă vrei o comedie care să te binedispună cu siguranţă ţi-l recomand.

Trainwreck / “O tipă… dezastru” intră în cinematografe pe 24 iulie şi este distribuit în România de Ro Image.

Postere:

TrainwreckTrailere:

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.