Angry Birds Toons, Sezonul 2, Volumele 1 și 2, Piggy Tales, Sezonul 2 și Angry Birds Stella: Stella Sezonul 2 disponibile acum pe DVD!

angry-birds-toons-s2-v1-dvd

Angry Birds Toons, Sezonul 2, Volumul 1

A mai trecut un an pe Insula Pucelușilor, iar conflictul dintre păsări și purceluși continuă. Pot eroii noștrii îi mai păcălească pe purelușii care încearcă necontenit să le fure prețioasele ouă? Va reuși regale Purcelușilor să guste în sfârșit din omleta mult dorită? Vor avea parte săracii purceluși de puțină odihnă? Află în Sezonul 2, Volumul 1 din Angry Birds Toons!

angry-birds-toons-s2-v2-dvd

Angry Birds Toons, Sezonul 2, Volumul 2

Ce au în comun bărbile, boxing-ul, saxofoanele, hockey-ul pe gheață și nunceagurile? Toate se găsesc în Angry Birds Toons, Sezonul 2, desigur – împreună cu glumițele și poznele specifice stolului nostru nonconformist! Urmărește cum se va derula totul în ultimele 13 episoade ale Sezonului 2 din Angry Birds Toons!

piggy-tales-s2-dvd

Piggy Tales, Sezonul 2

ATENTIE: Purcelușii la muncă. Mergi la muncă împreună cu purcelușii seriei Angry Birds, bine intenționați dar aiuriți, și descoperă cum Orășelul Purcelușilor este compus (și descompus) în această colecție de animații scurte și hazlii. Număr de episoade: 28. Număr al măsurilor de siguranță încălcate: prea multe pentru a putea fi numărate!

angry-birds-stella-s2-dvd

Angry Birds Stella: Stella Sezonul 2

Misterul Oului de Aur continuă în Sezonul 2 din seria animată Stella. Stella și prietenii săi cu pene fac o descoperire uimitoare, care zguduie Golden Island, pănă la mizeul său – locația Oului de Aur pierdut! Nu durează mult până când stolul nostru află că respectivul ou are o putere magică – orice intră în contact cu el se transformă în aur! Astfel, cu ouă de aur vine o mare responsabilitate! Dahlia nutrește un plan pentru a fura oul – în scopuri științifice desigur, însă acesta este păzit de niște gardieni neînfricați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.