Evident mulțumiți cu ceea ce au văzut în post-producție, Sony au început lucrul la scenariul pentru un sequel la filmul lansat în 2014, The Equalizer, avându-l în rol principal pe Denzel Washington, înainte de a scoate pe piață această producție.

UK Film Premiere of 'Flight' - ArrivalsAntoine Fuqua va reveni în scaunul regizoral și pentru cel de-al doilea film, și filmările, conform celor de la Empire Magazine, vor începe la anul. Todd Black, care este și producătorul recentului lansat The Magnificent Seven, într-un interviu a confirmat faptul că Denzel Washington își va relua rolul în cel de-al doilea film.

”Scenariul este gata. Vom începe filmările imediat după Ziua Muncii sau înainte, depinde de programul lui Denzel. La The Equalizer 2 filmările vor începe la anul, sau mai devreme. Depinde de cât de repede terminăm filmările la un alt film în care joacă Denzel.”

Richard Wenk este cel care a scris scenariul și pentru acest sequel, scenariu ce rămâne, încă, sub un văl de mister. Rămâne să așteptăm noi informații și cine știe, poate și un trailer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.