iPhone 3GS revine la vânzare în Coreea de Sud

0
1180
Ascultă acest articol


Ne-am întors în 2009? Nu! Povestea este chiar una amuzantă.

Vă mai aduceți aminte de 3GS, prestigiosul model de la iPhone, lansat acum 9 ani? Acesta va reveni la vânzare în Coreea de Sud, prin distribuitorul SK Telink, după ce au descoperit un lot întreg de produse neatinse.

Conform ETNews, cei interesați de “anticul” dispozitiv îl vor putea avea la prețul uimitor de 40$. Cumpărătorii vor primi dispozitivul în pachetul original, alături de toate accesoriile – telefoanele vin în exact aceeași stare ca cele noi, de acum nouă ani.

Retailerul le va desface pentru a verifica starea bateriei înainte de a le vinde. Nu știm despre ce număr de telefoane se vorbește, dar suntem siguri că cererea va fi foarte mare, atât pentru nostalgici, cât și pentru colecționari. Înainte de a lua un bilet către Coreea de Sud pentru a pune mâna pe piesa de muzeu, să știi că nu vei putea folosi telefonul la nivelul tehnologic de astăzi.

Ultima versiune funcțională este iOS 6. Adică nu ai AirDrop, Control Center și nu mai ai update-uri automate la aplicații. Sub “capotă” vei da de un procesor de 600MHz de la Samsung, model S5PC100, 256MB RAM și memorii de stocare de 8, 16 și 32GB. De 3.5 inci este display-ul, fără cameră foto frontală, așa că îți dorim mult succes cu selfi-urile! Ca să vedem cât a evoluat tehnologia într-o perioadă așa scurtă!

Articol de Leonard Neamțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.