Ascultă acest articol


Astăzi, NVIDIA face o serie de anunțuri în jurul jocului Death Stranding. Pentru o perioadă limitată, cei care vor cumpăra o placă grafică GeForce RTX sau un laptop care beneficiază de GeForce RTX vor primi o copie a jocului Death Stranding. De asemenea, a fost lansat un nou Game Ready Driver pentru Death Stranding, update care include și support pentru 3 noi monitoare compatibile G-SYNC și setări optimizarea setărilor printr-un click (OPS) pentru 10 jocuri.

Cumperi GeForce RTX, primești Death Stranding

NVIDIA împreună cu 505 Games și KOJIMA PRODUCTIONS anunță bundle-ul Death Stranding Embark On Your Journey care, pentru o perioadă limitată, va oferi gamerilor un cod de Steam pentru jocul Death Stranding atunci când achiziționează una dintre următoarele plăci video: GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER și 2060 sau orice sistem sau laptop cu una dintre plăcile menționate. Bundle-ul Death Stranding Embark On Your Journey este disponibil începând de astăzi și va fi disponibil până pe 29 iulie 2020. O listă complete cu magazinele partenere, produsele participante și parteneri este disponibilă pe GeForce.com.

Game Ready pentru Death Stranding și altele

Cel mai nou Game Ready Driver livrează optimizare și îmbunătățiri încă din prima zi pentru Death Stranding. Driver-ul oferă, de asemenea, cea mai bună experiență și în Horizon Zero Dawn. Jucătorii de F1 2020 vor dori și ei să descarce acest driver.

Death Stranding este un titlu foarte important al legendarului dezvoltator Hideo Kojima și a studioului său KOJIMA PRODUCTIONS care a primit aprecierea criticilor. Cu DLSS 2.0, toate plăcile video RTX vor oferi jocului un plus semnificativ de performanță, oferind 100+ FPS la 1440p sau 60+ FPS la 4K. Un astfel de titlu important, demonstrează încrederea pe care dezvoltatorii de jocuri o au în această tehnologie.

Trei noi monitoare compatibile G-SYNC

Programul de compatibilitate G-SYNC extinde ecosistemul G-SYNC și dorește să ofere consecvență și mai multe informații clienților despre ce monitor oferă o experiență bună entry level de refresh rate variabil (VRR).

Cele mai recent validade monitoare sunt DELL S2721HGF și S2721DGF, împreună cu Lenovo G25-10, oferind gamerilor și mai multe opțiuni din care pot alege.

Sub umbrela programului G-SYNC Compatible, NVIDIA lucrează împreună cu producători pentru a valida experiența pe monitoarele care dispun de protocolul AdaptiveSync. Cele care trec sunt desemnate compatibile G-SYNC. O listă completă de monitoare poate fi consultată aici.

Setări optime cu un singur click (OPS)

Opțiunea de a optimiza setările cu un singur click din GeForce Experience permite jucătorilor să își optimizeze setările astfel încât să fie potrivite pentru hardware, oferind o experiență de gameplay cât mai bună. Peste 700 de titluri dispun de această setare, iar de la lansarea ultimului driver, am adăugat suport pentru încă 10 titluri.

  • Darksburg
  • Disintegration
  • Fishing Planet
  • House Flipper
  • Justice RTX
  • Outer Wilds
  • Persona 4 Golden
  • Pistol Whip
  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
  • Trackmania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.