Activision a dezvăluit modul Zombies din Call of Duty: Black Ops Cold War.

Acest mod tradițional co-op pentru patru jucători revine în Cold War cu o nouă poveste și noi personaje. Inspirată de Nacht der Untoten, povestea Zombies începe în anii ’80 cu Die Maschine, iar trailerul cinematic prezintă câteva detalii legate de istoria acelui loc.

În Cold War, modul Zombies este perfect integrat cu celelalte moduri de joc disponibile, astfel încât jucătorii pot folosi armele deblocate și pot progresa în nivel. Noi echipamente, arme, perk-uri, upgrade-uri, toate pot fi folosite în Zombies, iar unele precum Juggernog și Speed Cola vor fi imediat recunoscute de fani.

Nu în ultimul rând, similar cu modul multiplayer, Zombies va include suport pentru cross-gen și cross-play, astfel încât jucătorii pot forma o echipă indiferent de platforma aleasă.

O noutate absolută a modului Zombies din Cold War este posibilitatea de a chema un elicopter pentru a extrage echipa din locația infestată de zombies, însă odată activată această opțiune, ultimele runde vor fi extrem de dificile, cu un număr mult mai mare de inamici.

Zombies Reveal Trailer

Prezentare Zombies

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.